Summernight

Summernight
 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Korenhof...

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Summernight
Admin
avatar

Aantal berichten : 446
Registratiedatum : 06-08-10
Leeftijd : 25

BerichtOnderwerp: Korenhof...   za apr 27, 2013 5:09 pm

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]

In een stad hier ver vandaan.
Waar bomen, huizen en flats staan.
Ligt een plaats, wat Korenhof mocht heten.
Dag en nacht lopen er kinderen op straat te keten.
Spelen op straat of op het plein.
Zo zou Korenhof moeten zijn.
Maar Korenhof is niet alleen maar leuk en fijn.
Er zullen ook nare dingen gebeurt zijn.
Misschien is er wel iemand vermoord.
Of werd er een nood- roep niet gehoord.
Wordt er elke avond gefeest?
Is er een groot evenement geweest?
Leven de mensen in rijkdom en vrede?
Of leven ze met vele problemen?
Wie verteld de waarheid? Wie kan er antwoord geven?
Dat kunnen alleen de mensen die in Korenhof leven.


Belangrijke puntjes:

•Brendon heeft een vriendin Fleur. Stef is jaloers, maar weet niet dat die homo is. Fleur moet voorlopig niks van jongens hebben als ze merkt of hoort dat Stef en Brendon elkaar leuk vinden. Stef denkt eerst dat die jaloers is op Brendon maar komt er daarna achter dat die jaloers is op Fleur.

•Isa zit achter Kay aan. Kay is echt een popiejopie aan het worden.
Hij trekt ook steeds minder met de groep op. Dit komt doordat die zwemt op hoogniveau.
Isa`s ouders staan op scheiden, als dat gebeurt raakt Isa in een tijdelijke depressie.
Kay krijgt medelijden met haar.

•Vince, Nick en Sam horen bij een groep jongens dat drink en drugs gebruikt en blabla. Kim zit daar in vanwege Sam. Daan voegt zich bij de groep omdat die Kim leuk vindt. Vanwege de drugs stript Kim voor de jongens om geld te verdienen voor Sam. Als Daan daar achter komt, doet die er alles aan om er uit de groep te halen en te laten afkicken.

•Nathan zit bij dezelfde groep. Hij is een halfbroer van Sam, Nick en Kim. Nathan is de enige die Kim echt vertrouwd.

•Nick is homo. Hij probeert het voor andere te verbergen. Sam komt er achter dat Nick homo is. Tijdens een feestje slaat die Nick in elkaar.

•Elise heeft een relatie met Bryan. Op een feestje gaat ze vreemd met Nathan. Elise is dol op paarden, ze spijbelt dan ook wel eens om bij de paard te zijn. Ze is de eerste en enige die van Stef`s geaardheid afweet.Rollen: (15 tot 20 jaar)

Elise Bakker (17): Teddybeer
Kay Santegoeds (18): femmie
Stefan Bakker (18):femmie
Daan Schilders (18): Teddybeer
Isabella Nicols (17): Roxy*
Brendon Nicols (19): Roxy*
Kim Jacobsen (15): femmie
Sam Jacobsen (20): femmie
Vince Stevens (19): Teddybeer
Nathan McBrown (18): Roxy*
Nick Jacobsen (17): Roxy*


Regels:

De algemene regels!
Post niet te veel op elkaar in!
Hou het oké! (je weet wat ik bedoel)
Speel met elkaar en niet tegen elkaar!
Hou je aan het verhaallijn en je personage!
Speel niet te snel! Hou het volgbaar!
Je mag 3 jongens en 3 meisjes!
HAVE FUN!Laatst aangepast door Teddybeer op wo mei 01, 2013 5:37 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://summernight.actieforum.com
Summernight
Admin
avatar

Aantal berichten : 446
Registratiedatum : 06-08-10
Leeftijd : 25

BerichtOnderwerp: Laatste posts   za apr 27, 2013 5:10 pm

Nick Jacobsen

Nick grijnsde lichtjes, als zijn zusje dacht dat dat hem weg zou houden bij eten, dan had ze het goed mis. Niets kon hem weg houden bij zijn eten, vooral niet als hij honger had. "Zelfs de als ik niks kan zien, zou ik de taart nog kunnen vinden." Hij keek zijn zusje uitdagend aan, als het moest dan zou hij het nog bewijzen ook. Hij haalde een hand door zijn haar en daarna was hij naar boven gelopen om het cadeau van hem en Nate te halen. Eigenlijk had hij het cadeau heel vroeg in de ochtend opgehaald, nog voor Kim wakker was. Toen hij weer thuis was, was hij gelijk weer in bed gekropen om nog even te slapen. Nu echter greep hij de riem van de hond beet en nam hem mee naar beneden. "Kimmie, we hebben het maar niet ingepakt, want dat zou die waarschijnlijk niet zo leuk vinden." zei hij, toen hij weer beneden kwam met de kwispelende hond achter zich aan. Daarna duwde hij de riem in de hand van zijn zusje. "Nate en ik dachten dat je misschien wel een persoonlijke waakhond kon gebruiken," zei hij vrolijk en hij keek zijn zusje aan. Hoe zou ze gaan reageren?

Off: Isa doe ik morgen. Smile

===================================
Kim Jacobsen

Kim bewoog nog steeds onrustig op en neer. Nee, ze vond het geen fijn gevoel om cadeaus te krijgen. Dan stond ze bij de andere in het krijt en haar vrienden zouden ook een groot caadeau an haar voor hun verjaardag verwachten. Dat geld had ze alleen niet. Had ze geld, dan ging het op aan haar verslaving. Ze beet op haar lip. Nee, ze moest aan leuke dingen denken nu! Ze keek op toen Nick en Nate weer naar beneden kwamen. Ze keek naar het kwispelende hondje en keek vol verbazing toe hoe zij de riem in haar armen geduwd kreeg. Ze wist even helemaal niets te zeggen. Ze tilde het hindje op haar schoot en het hondje gf haar meteen een lik iover haar gezicht. "Jullie geven me een hond?" Vroeg ze toen verbaasd, maar ze vond het duidelijk elemaal geweldig dat ze een hind had gekregen.
==================================
Elise Bakker

Elise keek Kim aan. " Kimmie, doe eens wat enthousiaster. Een hond is toch hartstikke leuk. Moet je nou kijken wat een schatje." Ze stond op om het beestje te aaien en te knuffelen. "Als jij hem niet wilt, wil ik hem wel hoor." Ze sloeg de armen beschermend om het hondje heen. " Stef? Hoe gaan we hem noemen?",vroeg ze of ze het hondje al had overgenomen van Kim. Ze stond weer op. " Denk er over na. Ondertussen ga ik je cadeautje pakken." en vrolijk liep ze naar de gang.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://summernight.actieforum.com
femmie

avatar

Aantal berichten : 392
Registratiedatum : 27-04-13

BerichtOnderwerp: Re: Korenhof...   ma apr 29, 2013 10:37 pm

Kim Jacobsen

Kim vond het niet grappig. Ze keek Elise dan ook boos aan. Ze zette het hondje bij zich op schoot. Ze snapte gewoon niet waarom Nick en Nate haar een hond gaven. Dat kon ze hen toch nooit terug betalen? Ze negeerde Elises grappen ook totaal. Ze keek naar het hondje. Wat zou een leuke naam voor het beestje zijn? Een gevaarlijke naam. Dat iemand zou schrikken bij het horen van de naam en van het zien van de hond. Dan bleven Sam en Vince ook uit haar buurt.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Summernight
Admin
avatar

Aantal berichten : 446
Registratiedatum : 06-08-10
Leeftijd : 25

BerichtOnderwerp: Re: Korenhof...   di apr 30, 2013 8:14 pm

Elise Bakker

Elise merkte dat Kim der negeerde. Pff! Wat had ze nou weer gedaan? Ze deed toch helemaal niks! Was ze eens vrolijk, was het nog niet goed. Ze kon ook gaan lopen chagrijnen. Elise haalde het cadeautje voor Kim uit de jas en liep toen weer naar binnen.
"Kimmie!" Ze gaf het meisje een knuffel. "Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je het cadeautje leuk vind." en overhandigde er het pakje waar een Pandora armband in zat.
Elise ging weer zitten en wachtte tot dat Kim het openmaakte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://summernight.actieforum.com
Roxy*Aantal berichten : 261
Registratiedatum : 27-04-13
Leeftijd : 28

BerichtOnderwerp: Re: Korenhof...   wo mei 01, 2013 8:15 pm

Nick Jacobsen

Nick rolde, toen hij Kim hoorde vragen of ze haar een hond gaven. "Dat lijkt mij nogal duidelijk dat je een hond krijgt," zei hij met een kleine grijns tegen zijn zusje. Hij keek naar het hondje, hij haalde een hand door zijn haar. Hij vond het een lief hondje, nu nog wel in ieder geval. "Verzin er maar een leuke naam voor het beestje." Hij grijnsde eventjes en ging weer op de bank zitten. Zo de cadeautjes zouden toch zeker wel een goede sfeer in de kamer brengen. "Elise, wat ben je toch lekker vrolijk." Hij schudde zijn hoofd eventjes en legde zijn hoofd op de rugleuning van de bank.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
femmie

avatar

Aantal berichten : 392
Registratiedatum : 27-04-13

BerichtOnderwerp: Re: Korenhof...   za jun 01, 2013 6:42 pm

Kim Jacobsen

Kim keek naar het hondje en aaide het. Ze was zo blij met het beestje. Ze had echt niet verwacht dat ze een hond voor haarverjaardag zou krijgen. Ze kroelde het beestje. Ze had een big smile op haar gezicht. Ze keek pas op toen Elise tegen haar begon te praten. Ze nam het cadeautje aan. "Bedankt." Zei ze tegen haar vriendin en maakte het cadeautje open. Ze keek naar het armbandje en naar de bedeltjes die er al op zaten. "Bedankt, Elies." Zei ze en glimlachte vrolijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Summernight
Admin
avatar

Aantal berichten : 446
Registratiedatum : 06-08-10
Leeftijd : 25

BerichtOnderwerp: Re: Korenhof...   zo jun 02, 2013 1:55 pm

Elise Bakker


Elise hoorde de opmerking van Nick. Ze draaide zich om naar hem. " Altijd! Ik kan ook chagrijnig gaan lopen doen hoor. No problem!" Ze trok een boos en chagrijnig gezicht. "Zo beter?" Ze had Kim de cadeautje geven. Zenuwachtig bleef ze staan tot Kim het had geopend en had laten blijken dat ze het leuk vond. "You'r welcome! Vind je het leuk? Ik heb er zelf ook 1." Ze showde de hare. "Als je het niks vind kan je hem ruilen. Hij is ook niet helemaal vol zodat die aan gevuld kan worden." Ze ging weer zitten en dronk de glas leeg. "Kim, hoe ga je je hondje eigenlijk noemen?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://summernight.actieforum.com
Roxy*Aantal berichten : 261
Registratiedatum : 27-04-13
Leeftijd : 28

BerichtOnderwerp: Re: Korenhof...   do jun 06, 2013 10:44 pm

Nick Jacobsen

Nick's ogen werden groot, toen Elise zei dat ze ook chagrijnig kon doen en hij schudde dan ook gelijk zijn hoofd. Dat hoefde helemaal niet, hij hield niet echt van boze mensen en hij glimlachte. "Nee hoor, je hoeft niet boos of chagrijnig te gaan doen." Dan werd Kims verjaardag ook niet leuk, het moest juist vrolijk zijn op haar verjaardag en het was al moeilijk genoeg met al die spanningen in de kamer. Hij keek naar het hondje, hij was nog steeds blij over het cadeau dat ze hadden gegeven. Hij ging wat meer onderuit gezakt zitten en haalde een hand door zijn haar en zuchtte even. Hij was helemaal rustig en relaxt, hij wist dat Sam hem nog steeds zou slaan als ze elkaar tegen kwamen. Alleen hij zou er voor zorgen dat zijn broer en hij elkaar niet meer tegen kwamen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
femmie

avatar

Aantal berichten : 392
Registratiedatum : 27-04-13

BerichtOnderwerp: Re: Korenhof...   di jun 18, 2013 6:42 pm

Kim Jacobsen

Kim keek naar Elise en glimlachte eventjes. "Ik vind het geweldig Elies! Echt! Bedankt." zei ze tegen haar vriendin. Cadeautjes vond ze altijd leuk, alleen kon ze geen echt cadeautje terug geven. Ze had niet genoeg geld en had ze dat wel dan ging het ergens anders aan op. Dat was bij haar het probleem. Kim deed het armbandje om. "Nou, dan kan ik hem mooi helemaal vol sparen." zei ze met een glimlach.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Summernight
Admin
avatar

Aantal berichten : 446
Registratiedatum : 06-08-10
Leeftijd : 25

BerichtOnderwerp: Re: Korenhof...   di jun 18, 2013 8:13 pm

Elise Bakker


"Het kan wel hoor! Zeg het maar!" Ze keek expres boos en chagrijnig. Ze keek Nick aan. "Zo beter?" Al snel keek ze weer normaal en richtte ze zich op Kim. Afwachtend op een reactie. Elise was blij dat Kim oprecht blij was met de cadeautje. Ze had lang er over getwijfeld en dit de juiste keuze gevonden. "Ik ben blij dat je het leuk vind. Graag gedaan! Je moet ook Stef bedanken, het is een cadeautje van ons samen." Elise glimlachte. "Of ruilen met die van mij."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://summernight.actieforum.com
Roxy*Aantal berichten : 261
Registratiedatum : 27-04-13
Leeftijd : 28

BerichtOnderwerp: Re: Korenhof...   vr jun 28, 2013 3:39 pm

Nick Jacobsen

Nick haalde een hand door zijn haar en luisterde naar wat Kim zei, hij vond het wel fijn dat zijn zusje nu wat cadeautjes zou krijgen. Hij wist dat ze het lastig vond, omdat ze geen cadeautjes terug kon geven. Alleen dat scheen niemand echt iets uit te maken, het maakte hem in ieder geval niks uit. "Nee, doe maar niet. Dat maakt je er niet echt mooier op." Een grijns vormde zich op zijn gezicht. Hij vond het niet eens zo heel erg dat hij het gezegd had, het was toch zeker zo. Bij iedereen werd het gezicht toch zeker lelijker als ze boos werden. Hij zuchtte eventjes, hij vond het wel gezellig nu. De gespannen sfeer was een heel klein beetje weg en daar was hij blij om.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
femmie

avatar

Aantal berichten : 392
Registratiedatum : 27-04-13

BerichtOnderwerp: Re: Korenhof...   do jul 11, 2013 5:25 pm

Kim Jacobsen

Kim keek Elise en Stefan even om de beurt aan en bedankte ze allebei nog eens een keer. Ze was zo blij dat ze er allemaal al waren. Ze grijnsde eventjes toen Nick zei dat Elise er niet echt knapper op werd. "Tja, Elies, hij heeft wel gelijk." zei ze grijnzend. Kim pakte haar hondje op schoot en aaide het tussen zijn oortjes. Die leek het wel leuk te vinden. Kim schommelde wat zenuwachtig op en neer.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Summernight
Admin
avatar

Aantal berichten : 446
Registratiedatum : 06-08-10
Leeftijd : 25

BerichtOnderwerp: Re: Korenhof...   za aug 31, 2013 7:27 pm

Elise Bakker

Elise keek Nick beledigd aan. "En bedankt!" Ja, lekker dan! Beweerde Kim ook nog dat Nick gelijk had. "Stef! Zeg er eens wat van! Ze beledigen je kleine zusje!" Ze had de armen over elkaar geslagen en keek beledigd voor zich uit. Niet dat ze echt boos was ofzo.
Ze dronk wat uit de glas wat op tafel stond. Ze was benieuwd naar het cadeautje van Isa, Brendon en Kay. Het cadeau van Nick en Nathan voor Kim had ze erg leuk gevonden. Zij wou ook wel een hondje maar hun vader was allergisch. Het zou Kim goed doen nu ze een kwaadhondje had, zou zij ook hebben gewild als één van de broers een gestoorde gek was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://summernight.actieforum.com
Roxy*Aantal berichten : 261
Registratiedatum : 27-04-13
Leeftijd : 28

BerichtOnderwerp: Re: Korenhof...   zo nov 03, 2013 9:22 pm

Nick Jacobsen

Nick keek rustig naar wat er zich begon af te spelen, hij was blij dat Kim het hondje wel leuk scheen te vinden. Hij was blij dat zijn zusje gelukkig was, het was bete dan dat ze de hele dag aan Sam zat te denken. "Graag gedaan," zei hij met een lichte glimlach. Hij haalde een hand door zijn haar en stond toen op en rekte zich eventjes uit. Hij zou maar eens eventjes naar het toilet gaan. "Ik ben even naar het toilet," zei hij met een glimlach. Daarna liep hij de kamer uit en naar het toilet. Hij wou zijn zusje even een beetje alleen laten met haar vrienden. Hij hoorde er nog niet helemaal bij, tenminste dat voelde niet zo.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
femmie

avatar

Aantal berichten : 392
Registratiedatum : 27-04-13

BerichtOnderwerp: Re: Korenhof...   za nov 23, 2013 11:39 pm

Kim Jacobsen

Kim schoot in de lach. "Nou Elise, ik geef Nick en Kim toch wel gelijk hoor. Je wordt er niet echt knapper op als je zo chagrijnig kijkt." hoorde ze Stef grijnzend zeggen. Kim grinnikte nog eens. Ze knikte even toen Nick zei dat hij naar de wc ging. Kim keek naar haar hondje, dat nog steeds op schoot zat en die ze lekker kroelde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Roxy*Aantal berichten : 261
Registratiedatum : 27-04-13
Leeftijd : 28

BerichtOnderwerp: Re: Korenhof...   vr nov 29, 2013 9:42 pm

Nick Jacobsen

Nick spoelde het toilet door en keek even in de spiegel, hij haalde een hand door zijn haar heen en moest eerlijk toegeven dat hij zich wat meer op zijn gemak voelde bij de vriendengroep van Nate en Kim. Het was niet zo heel erg moeilijk om met hun groep om te gaan, hij wist nog steeds niet helemaal of zijn angst voor Sam al weg was. Hij wist wel zeker dat die heel snel terug zou komen als hij tegenover Sam zou staan. Hij begon met zijn nagel langs de muur te glijden en opeens kwam hij een iets grotere gleuf tegen. Hij fronste eventjes, zat daar nou een steen los? Misschien moest hij Nate maar eens zeggen dat hij die moest repareren. Hij haalde de steen uit de muur en keek naar het gat en wat hij daar in zag liggen liet hem op zijn lip bijten. Kim had toch alles weg gegooid? Hij haalde het zakje eruit en daarna stopte hij de steen weer terug en liep met het zakje het toilet uit. Hij liep de kamer in en keek zijn zusje aan. "Ik dacht dat je alle drugs weg zou gooien," zei hij zachtjes. Hij hield het zakje stevig in zijn vuist geklemd, zodat ze het niet zomaar uit zijn handen kon trekken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
femmie

avatar

Aantal berichten : 392
Registratiedatum : 27-04-13

BerichtOnderwerp: Re: Korenhof...   ma dec 02, 2013 3:26 pm

Kim Jacobsen

Kim glimlachte vrolijk naar haar vrienden. Ze was blij met de cadeautjes die ze gekregen had, maar natuurlijk vond ze de puppy het allerleukst! Het beestje bleef ook mooi rustig bij haar op schoot liggen. Ze glimlachte naar haar broer, toen die naast haar kwam zitten. Ze keek naar het lieve hondje dat op haar schoot lag toen Nick naar de drugs vroeg. Winter, dat vond ze wel een leuke naam voor het hondje. Kon ze Nick daarmee afleiden? Dan hoefde ze niet te liegen. "Ik weet een leuke naam voor mijn hondje." zei ze vrolijk. "Winter." Ze wachtte de reactie van haar vrienden af.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Roxy*Aantal berichten : 261
Registratiedatum : 27-04-13
Leeftijd : 28

BerichtOnderwerp: Re: Korenhof...   do dec 05, 2013 9:49 pm

Nick Jacobsen

Nick liet het zakje met drugs in zijn broekzak glijden, hij zou het straks wel verstoppen. Niemand zou proberen in zijn broekzak te graaien, dat zou wel erg fout zijn. Dat Kim hem negeerde snapte hij dan ook wel, hij ging er dan ook niet over verder. Alleen ze zou de drugs ook niet meer terug krijgen. Ze begon over een naam voor het hondje en hij glimlachte eventjes. "Ja Winter is best een leuke naam," zei hij met een glimlach. Hij haalde een hand door zijn haar en ging weer op zijn plaats zitten. "Alleen ik ben het andere onderwerp nog niet vergeten," waarschuwde hij zijn zusje. Ze kon hem niet afleiden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
femmie

avatar

Aantal berichten : 392
Registratiedatum : 27-04-13

BerichtOnderwerp: Re: Korenhof...   za dec 14, 2013 4:32 pm

Kim Jacobsen

Kim glimlachte. "Dan ga ik hem Winter noemen." zei ze vrolijk. Alsof het hondje haar verstond en de naam goedkeurde, blaft hij een keer. Kim hield het hondje stevig tegen zich aan. Ze was echt super blij met het cadeautje van Nick en Nate. "Hou je mond." siste ze tegen Nick. Hij moest er nu echt een over ophouden. Dadelijk kregen de andere nog door dat er iets aan de hand was. Dat wilde ze dus echt niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Roxy*Aantal berichten : 261
Registratiedatum : 27-04-13
Leeftijd : 28

BerichtOnderwerp: Re: Korenhof...   do dec 19, 2013 5:41 pm

Nick Jacobsen

Nick glimlachte, het hondje ging dus Winter heten. Dat vond hij ook wel een mooie naam voor het hondje. Hij haalde een hand door zijn haar en keek eventjes naar de rest van het gezelschap. Hij zou het drugs van zijn zusje zo wel verstoppen op een plek waar zij het nooit zou vinden. Dan kon Kim nog zo boos worden, hij zou nooit zeggen waar hij ze had verstopt. Hij had zo'n gevoel dat dit de laatste drugs had die ze had en voor de rest had ze helemaal niks. "Oke, maar we hebben het er vanavond nog wel over." Hij grijnsde even en daarna gingen zijn ogen naar Nathan. Die zou het helemaal niet leuk vinden als hij hoorde dat Kim niet alle drugs had weg gespoeld.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
femmie

avatar

Aantal berichten : 392
Registratiedatum : 27-04-13

BerichtOnderwerp: Re: Korenhof...   do dec 19, 2013 10:14 pm

Kim Jacobsen

"Dat zei je net al. Hou op nu." zei ze zachtjes tegen haar broer. Ze wilde niet dat haar vrienden hier iets over te weten zouden komen. Ze zag de blik van Nick naar hun broer toe. "Nee, je gaat het hem niet zeggen." Anders was dalijk heel haar verjaardag meteen verpest. ze zette Winter op de grond, zodat hij mooi rond kon snuffelen. Ze pakte een handje m&ms en at die één voor één op, alleen al om Nick niet meer aan te hoeven kijken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Summernight
Admin
avatar

Aantal berichten : 446
Registratiedatum : 06-08-10
Leeftijd : 25

BerichtOnderwerp: Re: Korenhof...   za dec 21, 2013 2:06 pm

Elise Bakker

"Winter is een leuke naam! Het past bij hem. Het is zo vrolijk beestje" De bel ging. Wie was dat? Ieder die ze verwachtte te komen die was er. "Ik doe wel open!" Ze sprong op en liep naar de deur voor dat iemand anders het zou doen. Kon Kim ook gewoon blijven zitten. Ze schrok zich dood toen ze de deur open deed en zag wie er voor stond. "Wat doe jij..." Maar ze kon de zin niet afmaken. Liever had ze hem snel weer dicht gegooid maar ze werd aan de kant geduwd en zonder pardon liep die verder naar binnen. Elise sloot de deur en liep terug naar de woonkamer. Ze keek de kamer rond. Sjit! Wat deed Daan hier?!?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://summernight.actieforum.com
Roxy*Aantal berichten : 261
Registratiedatum : 27-04-13
Leeftijd : 28

BerichtOnderwerp: Re: Korenhof...   di dec 31, 2013 3:51 pm

Nick Jacobsen

Nick keek even naar Kim en hield zich stil, hij zal er wel over op houden. Hij kon er niet verder over gaan, anders kreeg hij dadelijk nog meer dan alleen maar gesnauw. "Ik zeg niks," zei hij kalm, terwijl hij weer weg keek van Nathan. Hij zou het niet zeggen zonder reden, hij zou het alleen zeggen met een reden. Hij hoorde hoe de bel ging, maar voor hij of Nathan op konden staan was Elise al opgestaan om de deur open te maken. Hij fronste, toen Daan opeens binnen kwam stormen. Nou dit was behoorlijk onverwachts, hij zag de blik van Nathan al verduisteren en hij beet zachtjes op zijn lip. Als Daan hier was op orders van Sam, dan hadden ze een groot probleem. "Wat doe jij hier?" Snauwde hij richting de jongen. Hij had hier geen zin in, Nathan zou hem er niet uit kunnen trappen dit keer alleen hij kon dat wel en als hij dit kwam verpesten, dan zou hij dat ook zeker doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Summernight
Admin
avatar

Aantal berichten : 446
Registratiedatum : 06-08-10
Leeftijd : 25

BerichtOnderwerp: Re: Korenhof...   wo jan 01, 2014 5:43 pm

Daan

Daan was zonder pardon naar binnen gelopen. blijkbaar was die erg welkom, maar hij had ook niks anders verwacht. Net als de vraag wat die hier deed. Daan haalde simpelweg ze schouders op. "Ik hoorde dat Kim jarig was, dus ik dacht ik ga even langs met een cadeautje." Hij haalde een envelop uit ze achterzak en rijkte deze uit naar Kim. "Fijne verjaardag!", zei die er nog achteraan.
Winter kwam op Daan afgelopen. Hij tilde het beestje op en aaide het over ze koppie. "Leuk hondje, hebben jullie die al lang?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://summernight.actieforum.com
femmie

avatar

Aantal berichten : 392
Registratiedatum : 27-04-13

BerichtOnderwerp: Re: Korenhof...   zo jan 05, 2014 2:04 pm

Kim Jacobsen

Kim schrok toen Daan binnen kwam gelopen. Dat was, op Sam na, wel de laatste die hij vandaag wilde zien. "Rot op Daan." zei ze toen Daan een envelop naar haar uitstak. Ze pakte het aan, maar legde het ook gelijk op tafel. Zo. Had Daan geen reden meer om hier te blijven, kon hij mooi oprotten. Ze griste Winter snel uit Daans armen. "Rot op Daan." Siste ze nog een keer. Kon de jongen niet gewoon verdwijnen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Korenhof...   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Korenhof...
Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Summernight :: Rollenspellen :: Korenhof-
Ga naar: