Summernight

Summernight
 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Korenhof 4 life

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Summernight
Admin
avatar

Aantal berichten : 446
Registratiedatum : 06-08-10
Leeftijd : 25

BerichtOnderwerp: Re: Korenhof 4 life   wo feb 26, 2014 10:58 am

Elise Bakker

"Ik denk het wel.", hoorde ze Sean vanaf boven zeggen gevolgd door rende voetstappen naar beneden.
"Voorzichtig op de trap!", had ze geroepen maar het was al te laat. Roan was op Sean gebotst. "Wat heb ik nou gezegd?" Ze liep naar het trapgat waar Roan net opkrabbelde. "Gaat het? Heb je je pijn gedaan? Laat is kijken. Sean, ga maar alvast binnen zitten, ik kom zo."

Noa Schilders

Noa schoot in de lach. "Haha. En jij de laatste die hij naakt wil zien. Je zou me vader een rolberoerte bezorgen." Ze knikte en liep vervolgens voor Joel uit naar beneden. "We zien wel. Als we maar weg zijn."
Ze begroette de andere en gaf Nigel een knuffel die op de bank naar Cars aan het kijken was. Ze plofte snel neer op de vrije stoel. "Maak jij ontbijt?", vroeg ze met een plagend gemeen lachje aan de vriendje.


Daan Schilders


Hij was klaar met ze! Gewoon klaar met ze! Hij had dan ook geen antwoord meer gegeven.
Het was dat die hier was met ze kinderen anders had die ze spullen gepakt en was die terug gegaan naar Korenhof. Hij had ze zoon en dochters mee kunnen nemen maar Daan wou ze ook weer niet hun vakantie afpakken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://summernight.actieforum.com
Roxy*Aantal berichten : 261
Registratiedatum : 27-04-13
Leeftijd : 28

BerichtOnderwerp: Re: Korenhof 4 life   za maa 01, 2014 11:11 pm

Nathan McBrown

Nathan keek naar Daan die flink te keer ging en daarna ook nog een uitval naar hem deed. Zijn ogen schoten vuur, maar voor hij kon antwoorden was Daan al weg gelopen en schreeuwde Kim er achteraan dat alleen echte mannen voor andermans kinderen konden zorgen. Hoe durfde Daan dat op te brengen, hij en Elise hadden hun eerste kind verloren en wouden dat gewoon niet nog eens mee maken. "Eikel," kwam er alleen uit zijn mond. "Ja laten we maar terug gaan. Ik hoef hem voorlopig niet te zien," zei hij tegen zijn zusje en hij haalde een hand door zijn haar heen. Hij hoefde Daan echt eventjes niet te zien.

Brendon Nicols

Brendon grijnsde, toen hij hoorde wat Stefan voorstelde. "Hmm... Dan wel op de keukentafel," zei hij met een grijns. Het leek hem wel grappig om dan de gezichten van de anderen te zien. Hij haalde een hand door zijn haar heen, nee dit bed vond hij gewoon veel beter om in te liggen. De keukentafel zou dan weer veel te hard zijn. "Smakelijk eten," zei hij terug tegen zijn man en begon ook te eten, hij had nu pas door dat hij echt heel veel honger had. Hij dacht na over de vraag van Stefan, terwijl hij op een hapje van zijn broodje aan het kauwen was. "Dat is een hele goede vraag, best veel dingen vallen al af voor ons." zei hij zachtjes. Hij doelde natuurlijk op hun verwondingen en dat ze nog niet zo heel veel konden.

Isabella Nicols Santegoeds

Isabella beet zachtjes op haar lip, toen ze hoorde wat Kay zei. Zij hield van hem en wist dat hij een zwak had voor alcohol. Voor hun zoon en dochter zou dat als een schok komen, voor Kylian was het al helemaal hard aangekomen. "Je hebt gelijk, je kan iedereen beter gelijk onder ogen komen. Maar als het echt niet gaat, dan ga je gewoon terug naar bed." Desnoods zou ze hem zelf naar bed toe sturen als het echt niet ging, ze zouden wel een beetje rustig aandoen vandaag. Het was toch iedereen voor zich vandaag. "Ja ik help je wel," zei ze met een glimlach. Ze hielp hem langzaam overeind en daarna stond ze op en rekte ze zich uit. "Zo, ga jij maar lekker douchen." Dan kon zij wat eten, want dat had ze eigenlijk nog niet gedaan.

Esmé Harrods

Esmé keek naar het landschap waar ze liepen, het was natuurlijk een bos. Alleen ze vond het wel een heel mooi bos, het was een mooie wandelroute door het bos heen. Ze hoorde wat haar vriendje zei en keek naar hem. "Je moet het zelf beslissen, maar als je het er niet met één van hen over hebt dan blijf je er over piekeren en dat is ook niet goed." Dat leek haar niet goed, dan zou zij er uiteindelijk niet van kunnen slapen zo erg zou het bij haar zijn. Ze hoorde wat Kylian zei over alcohol en glimlachte naar hem. Daar had zij in ieder geval geen problemen mee. "Dat is in ieder geval al goed," zei ze met een glimlach. Alcohol was slecht, zij mocht het niet eens drinken van haar ouders. Ze kneep even in zijn hand, terwijl ze verder liepen door het bos. "Het is hier mooi," zei ze met een glimlach tegen hem. Ze was echt blij dat ze hierheen waren gegaan en niet richting het strand. Dan had ze dit niet kunnen zien.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
femmie

avatar

Aantal berichten : 392
Registratiedatum : 27-04-13

BerichtOnderwerp: Re: Korenhof 4 life   zo maa 23, 2014 2:38 am

Kim Jacobsen Schilders

Kim knikte. Zij wilde voorlopig Daan ook even niet meer zien. Ze zou vannacht wel op de bank slapen beneden. "We zullen maar doorlopen. Dan kun jij nog gezellig met Elise en je twee zonen ontbijten." zei ze tegen haar broer. Ze glimlachte even kort naar hem. Ze vond het echt fijn voor haar broer dat ze nog een kindje geadopteerd hadden. En het was zo'n schattig kindje ook!


Stefan Bakker Nicols

Stefan keek Brendon even verbaasd aan. De keukentafel? Hij schoot in de lach. Ja, dat zou vast hilarisch zijn! Stefan knikte. Ja, helaas vielen veel dingen al af. Maar er bleven vast ook nog we leuke dingen over om te doen "Misschien kunnen we een bustour maken die ons over het hele eiland leid?" vroeg hij. Dat konden ze wel doen. Dan zaten ze ten minste in een bus.


Kay Santegoeds

Kay knikte eventjes. "Ja, ik zie je zo. Ik zal niet lang douche." zei hij. Hij liep de badkamer in, terwijl zijn hoofd als een gek tekeer ging. En daarom maakte hij de koude douche ook maar heel kort. Hij stond er maar 5 minuten onder. Daarna kleedde hij zich langzaam aan en gooide wat paracetamol achterover. Daarna liep hij de trap af en de keuken in. Hij slikte even. Hij hoopte niet dat hij al te boze reacties zou krijgen.


Kylian Santegoeds

Kylian knikte. "Je hebt gelijk. Maar dan heb ik het er liever met mij moeder over dan met mijn vader." zei hij. En nu konden ze er beter over ophouden, wist hij. Anders werd de sfeer dadelijk nog verpest. Hij knikte toen Esmée zei dat het bos zo mooi was. "Ja, inderdaad. Het is supermooi hier." zei hij en gaf haar een kneepje terug in haar hand.


Roan McBrown

Roan zette angstig een paar stappen achteruit toen Elise zijn kant op kwam. Ze zou vast en zeker net zo boos worden als zijn 'tantes' van het weeshuis altijd waren als ze iets deden wat niet mocht. Oh nee, ze stuurde Sean weg! Wat ging ze doen? Roan was zelfs zo bang dat hij niet eens durfde te zeggen dat het geen pijn deed.


Joel

Joel grijnsde. "Dat zou je wel kunnen zeggen." zei hij grijnzend. Toen hij aangekleed was, liep hij met Noa mee naar beneden. In de eetkamer aangekomen begroette hij ook netjes iedereen. Hij drukte een kus op het voorhoofd van Noa toen ze vroeg of hij ontbijt ging maken. "Dat was ik al lang van plan." zei hij met een knipoog tegen zijn meisje. Hij begon met eitjes koken toen eerst Isa en niet heel vee later Kay binnen kwam gelopen. Hij keek even naar de man, vervolgens naar Noa en concentreerde zich al snel op de eieren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Summernight
Admin
avatar

Aantal berichten : 446
Registratiedatum : 06-08-10
Leeftijd : 25

BerichtOnderwerp: Re: Korenhof 4 life   ma maa 24, 2014 2:44 pm

Elise

Ze hoorde Sean nog tegen spreken, maar uiteindelijk was de zoontje toch naar binnen gelopen.
Waarna ze naar het trapgat was gelopen om te gaan kijken hoe het met Roan was.
Ze schrok echter toen Roan verstijft een paar stappen naar achter deed.
Rustig bleef ze staan en knielde zo dat ze eerder op gelijke hoogte kwam met Roan.
"Ik ben niet boos. Ik wil alleen dat jullie voorzichtig doen op de trap, anders gebeuren er ongelukken."  
Ze keek Roan even aan en stond toen weer op en reikte Roan de hand. " Ga je mee naar binnen? Dan smeer ik een broodje met chocopasta voor je."  


Noa

Noa kroop tegen Joel aan zodra die naast er was komen zitten. Echter voor korte duur, want Joel stond op om ontbijt voor hun tweetjes te maken. "Je bent lief!" ,had ze terug geantwoord en het bevestigd met een kus op ze wang. Ze nam de plek van Joel in en bleef leunend tegen de leuning met de benen opgetrokken wachten tot Joel klaar zou zijn met het ontbijt.
Ze zag de wisselende blik van Joel met haar voor Kay. Echter haalde ze alleen de schouders op. Ze konden zich beter niet bemoeien met wat er de avond er voor was voor gevallen. Het waren hun zaken niet en ze wou zich er ook niet mee bemoeien. Ze zouden juist ontsnappen aan de drukte van de familie! Noa stond op en liep naar de keuken, waar ze achter Joel ging staan, de armen om zijn middel sloeg. "Moet ik helpen?"


Daan

Daan was terug gelopen naar de huisjes waar ze in verbleven. Als of er niks aan de hand was liep die naar binnen.
Hij hoorde Noa en Nigel hem gedag zeggen en op dat moment kwam ze jongste dochter Nina beneden.
"Pap? Waar is mama?", hoorde die Noa vragen. "Mama en oom Nathan zijn samen naar het dorp.", loog die. Hopend dat Noa het aan nam. "Zullen we gezellig naar de bioscoop gaan?" Hij was nog niet uitgesproken of Nigel vloog hem al om ze nek met de mededeling dat die mee wou. Hij hoorde Noa afhakken omdat ze samen met Joel wat ging doen. Hij zou dus op pad gaan met ze twee jongste. Hij zorgde dat de kinderen zich klaar maakte, zodat ze konden gaan zonder ook verder maar wat aan Kim te melden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://summernight.actieforum.com
Roxy*Aantal berichten : 261
Registratiedatum : 27-04-13
Leeftijd : 28

BerichtOnderwerp: Re: Korenhof 4 life   vr apr 11, 2014 12:20 am

Nathan McBrown

Nathan zuchtte, dit gesprek ging eigenlijk best wel slecht. Hij vond dat Daan wat meer naar reden moest luisteren, dit was helemaal niet zo erg als het leek. Het was misschien wel een kind van Sam, maar dit was Sams schuld en niet de schuld van het kind. "Ja laten we dat maar doen, Daan zou uiteindelijk wel een beetje bij draaien." Hij haalde een hand door zijn haar, maar toen glimlachte hij. Hij wou graag met zijn familie ontbijten, dan hoefde hij even niet aan dit gesprek te denken. "En ik denk dat ze het fijn zouden vinden als ik mee ontbijt. Eet jij ook mee?" Hij zelf had nog niet gegeten, hij had zo lang mogelijk in bed gelegen voordat hij gelijk naar buiten was gegaan om Kim en Daan te ontmoeten.

Brendon Nicols

Brendon glimlachte, toen hij hoorde dat Stefan in de lach schoot. Dat was ook zijn bedoeling geweest, hij wou zijn man een beetje opvrolijken. Hij grinnikte eventjes en schudde zijn hoofd eventjes, het was dan ook wel grappig. Hij hoorde wat Stefan zei en glimlachte, dat was inderdaad iets dat ze wel konden doen. "Ja een bustour is wel leuk om te doen. Dan kunnen we gewoon rustig zitten en hoeven we niet zo veel te staan." Hij glimlachte en nam nog een hap van zijn broodje. Hij vond het een goed idee en had er eigenlijk ook wel zin in.

Isabella Nicols Santegoeds

Isabella glimlachte even naar Kay en daarna liep ze de kamer uit, zodat Kay kon gaan douchen. Ze was nog steeds niet blij met de hele situatie, maar ze kon nu niet tegen Kay gaan schreeuwen nu hij hoofdpijn had. Ze liep naar beneden en kwam in de keuken waar ze ontbijt begon klaar te maken. Ze wist dat Kylian al weg was met Esmé, maar Kyra was nog niet echt beneden geweest. Kyra kwam nu de keuken binnen lopen en ze glimlachte, ze drukte gelijk een boterham in de hand van haar dochter. "Hier," zei ze met een glimlach, voor ze haar eigen boterham maakte. Niet lang daarna kwam Kay ook binnen en ze zag hoe hun dochter naar hem staarde. "Papa, waarom was je dronken gisteren?" Hoorde ze Kyra toen vragen en ze beet zachtjes op haar lip en nam een hap van haar broodje.

Esmé Harrods

Esmé glimlachte lichtjes, ze snapte dat Kylian het daar liever met zijn moeder over had. Ze wist zeker dat haar vriendje helemaal niet blij was met zijn vader op dit moment. Ze zuchtte eventjes en glimlachte daarna weer naar hem. "Als jij het fijner vind om te praten met je moeder, dan moet je dat doen." Daar ging ze niet met hem over in discussie. Ze haalde een hand door haar haar en voelde het kneepje terug in haar hand. Ze merkte dat hij er niet meer verder over wou praten en dan zouden ze dat ook niet meer doen. "Waarom zijn we niet eerder gaan wandelen eigenlijk?" Dit was de eerste dag dat ze echt wat samen deden met zijn tweetjes, voor de rest hadden ze eigenlijk alles samen met de familie gedaan. Dit was wel eventjes fijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
femmie

avatar

Aantal berichten : 392
Registratiedatum : 27-04-13

BerichtOnderwerp: Re: Korenhof 4 life   di mei 13, 2014 3:48 pm

Kim Jacobsen

Kim knikte kort. "Ja, prima." zei ze. Ze zou wel mee eten met haar broer en zijn gezinnetje. Ze vond het leuk dat hij en Elise nog een zoontje geadopteerd hadden, dat was voor Sean toch ook veel leuker? Kim was verder maar stil. Ze moest even over een hoop dingen nadenken. Ze zou de komende dagen gewoon geen woord meer tegen Daan zeggen en hem behandelen alsof hij lucht was. Dan kon hij eens zien hoe erg zij hiermee zat. Wat kon het kind er nou aan doen dat Sam haar verkracht had? Helemaal niets!


Stefan Bakker Nicols

"Dan zullen we dalijk eens gaan zoeken naar een leuk bustour." zei hij met een bigsmile terwijl hij het laatste beetje van zijn ontbijt ook opat. Wat een heerlijke dag was het zo! Heerlijk. Alleen Brendon en hij. Alyssa was oud genoeg om zichzelf een beetje te vermaken of anders wat leuks samen met haar nichtjes en neefjes te gaan doen. Dat kwam wel goed, daar maakte Stefan zich geen zorgen om.


Kay Santegoeds

Met moeite en een bonzend hoofd liep Kay de keuken binnen en kreeg al gelijk een vraag van Kyra. Heel logisch natuurlijk! Het was niet raar dat ze dat wilde weten. Hij keek even naar Isa en daarna weer naar zijn dochter. "Omdat ik dom en zwak ben geweest." antwoordde hij toen. "Ik kan niet tegen alcohol. Het heeft een hele slechte invloed op mij en ik heb gisteren toch een drankje aangenomen." probeerde hij zijn dochter uit te leggen. Het kostte Kay moeite om het te zeggen. Niet alleen omdat hij zich ervoor schaamde, maar ook omdat zijn hoofd gewoon nog steeds bonsde.


Kylian Santegoeds

Kylian keek Esmé met een glimlach aan en haalde daarna zijn schouders op. "Geen idee. We hadden veel eerder moeten gaan wandelen inderdaad." zei hij toen tegen Esmé. Rustig alleen. Zonder zijn vervelende, irritante, maar meestal toch wel lieve zusje erbij. En natuurlijk zonder de rest van zijn familie. "Misschien is er een bioscoop hier ergens in de buurt en kunnen we vanavond samen een film gaan kijken?" vroeg hij met een glimlach.


Roan McBrown

Roan keek zijn nieuwe moeder nog steeds angstig aan. Ze zou zometeen vast en zeker veranderen in een van die enge mensen uit het weeshuis. Maar dat deed ze niet. Ze bleef aardig en stak haar hand uit zodat ze een broodje met chocopasta konden smeren. Toch een beetje twijfelend pakte Roan Elise's hand vast. Maar toen ze vervolgens de keuken in kwamen, was die enge man van gisteren er ook. Roan verschool zich snel achter Elise.


Joel

Joel glimlachte toen hij twee armen om zijn middel voelde. "Waarom pak jij niet wat te drinken? Het ontbijt is bijna klaar." zei hij tegen haar. Al snel was het ontbijtje ook klaar en zette hij het voor hem en Noa op tafel. "Alstublieft, madame." zei hij deftig tegen haar. Daarna ging hij zitten. Noa zou ten slotte voor het drinken zorgen nietwaar? Hij keek haar dan ook grijnzend aan. Hij zou Kay en de andere mensen in de eetkamer gewoon negeren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Summernight
Admin
avatar

Aantal berichten : 446
Registratiedatum : 06-08-10
Leeftijd : 25

BerichtOnderwerp: Re: Korenhof 4 life   di mei 13, 2014 5:04 pm

Noa Schilders

Noa keek over Joel zijn schouder wat die klaar maakte als ontbijt. "Ziet er goed uit." Ze knikte en liet hem vervolgens los. "Wat wil je drinken?", vroeg ze terwijl ze naar koelkast was gelopen om drinken te pakken. Of Joel moest koffie of thee willen hebben dan zou ze deze moeten gaan zetten. Voor zichzelf had ze de sinaasappelsap op het aanrecht gezet. Noa schudde grijzend de hoofd. "Mafkees!" Zodra ze wist wat Joel wou drinken en dit gepakt/ gezet had ging ze aan tafel zitten. "Dank je! Eet smakelijk!"


Elise Bakker

Elise wachtte geduldig tot ze het vertrouwen van Roan had gewonnen zodat ze naar de keuken konden lopen en zij een broodje voor de zoons kon smeren terwijl hun tv zouden kijken. Ze begreep steeds meer dat ze langzaam en rustig aan het vertrouwen moest winnen en opbouwen met Roan. Zij wisten ook niet wat Roan's verleden was. Ze merkte dat Roan zich achter haar verschool voor Kay. Blijkbaar had het dronkenschap van de man toch meer inpekt gemaakt op ieder dan ze dacht. Ze draaide zich om, knielde voor Roan en zei tegen hem: "Ga maar samen met Sean tv kijken. Ik kom zo."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://summernight.actieforum.com
Roxy*Aantal berichten : 261
Registratiedatum : 27-04-13
Leeftijd : 28

BerichtOnderwerp: Re: Korenhof 4 life   zo jun 29, 2014 9:09 pm

Nathan McBrown

Nathan glimlachte naar zijn zusje, maar die zei voor de rest niks meer. Dat maakte hem niet zo heel veel uit. Hij wist dat Kim wel wat meer aan haar hoofd had op dit moment. Ze zouden gewoon gezellig samen gaan ontbijten. Hij haalde een hand door zijn haar, toen hij binnen kwam in het huis. Hij zag Elise staan met Roan die zich verborg achter Elise. Hij keek waarvoor Roan zich verborg en een grijns verscheen op zijn gezicht. "Hey Kay, niet zo slim wat je gisterenavond deed." Hij liep daarna naar Elise toe en gaf haar een kus op haar wang. "Kimmie ontbijt met ons mee, Daan was een klootzak." Misschien moest hij niet zo praten waar Sean en Roan bij waren, maar het was nu toch al gebeurd. "Dat hebben jullie niet gehoord," zei hij toen tegen Sean en Roan met een plagende glimlach. Het maakte hem niks uit of ze dat woord hoorde of niet. Uiteindelijk zouden ze toch wel erger worden.

Brendon Nicols

Brendon nam nog een hap van zijn broodje en begon er weer op te kauwen. Een leuke bustour vinden moest niet zo heel erg moeilijk zijn en geld was ook geen probleem. Hij was tenslotte voetballer geweest en had aardig wat geld. "Ja laten we dat maar doen," zei hij met een glimlach. Zo lang ze maar niet hoefde te lopen. Dat kon Stefan niet aan. Hij begon weer steeds beter te worden in het lopen, hij was bijna genezen. "Alyssa zou zich zelf vandaag wel kunnen vermaken toch?" Ja, dat zal vast wel. Hij en Stefan moesten even wat tijd voor hen zelf hebben. Dat was de bedoeling in ieder geval en dat zal ook wel lukken.

Isabella Nicols Santegoeds

Isabella nam nog een hapje van haar brood en luisterde naar wat Kay tegen hun dochter zei. "Dat is dom," hoorde ze Kyra zeggen tegen haar vader. Een klein glimlachje verscheen op haar gezicht. Ze schudde haar hoofd eventjes, Kay zou dit niet snel meer doen. Ze hoopte toch van niet. "Waarom ga je niet even zitten," zei ze tegen haar man. Staan leek haar niet zo'n heel goed idee. Zijn hoofd deed zo te zien echt heel erg pijn. "Wil je wat water drinken?" Hij had net al een paracetamol ingenomen, dus die zal hopelijk wel snel gaan werken.

Esmé Harrods

Esmé glimlachte terug naar haar vriendje. Ze hield zo veel van hem en ze vond het fijn om even samen met hem te zijn. Haar ogen gleden om zich heen, ze vond het fijn dat er niet zoveel mensen in het bos waren. "Ja we moeten dit echt vaker doen, gewoon elke dag een rondje maken." Dat leek haar wel een goed idee. Ze keek naar Kylian en hoorde wat hij zei. "Ja dat is een goed idee, als er een leuke film draait dan gaan we dat zeker doen." Ze glimlachte lichtjes en keek voor zich uit. Ze vond het echt leuk om zo rond te lopen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
femmie

avatar

Aantal berichten : 392
Registratiedatum : 27-04-13

BerichtOnderwerp: Re: Korenhof 4 life   zo sep 07, 2014 10:51 pm

Joel
Joel keek Noa eventjes aan. “Doe mij maar koffie, als je dan toch wat te drinken pakt.” Zei hij. Nadat het ontbijtje klaar was, zette hij het op tafel neer. Hij wachtte tot Noa ook klaar was met zijn koffie maken en begon toen aan zijn ontbijtje. Het was wel gezellig zo. Hij vond het op zich wel grappig om te zien hoe Kay erbij liep. Dat zou een nachtje cel voor hem zijn geweest als Joel hem tijdens zijn werk zo op straat tegen zou komen. Al zou hij Kay waarschijnlijk eerder naar huis hebben gebracht.

Ooc: ik weet niet zeker of Joel hier al oud genoeg is om voor agentje te spelen? …

Roan McBrown
Roan keek zijn moeder aan en knikte braaf toen ze zei dat hij maar tv moest gaan kijken samen met Sean. Niet veel later kwam zijn nieuwe vader binnen gelopen, die zei dat hun tante mee kwam eten en daarna gebruikte hij ook nog eens een scheldwoord! Zijn vader glimlachte wel wat plagend, maar Roan glimlachte maar een beetje onzeker terug. Mocht hij dat woord ook gebruiken? Dat zeiden ze op het weeshuis wel altijd, dat je een woord mocht gebruiken die een belangrijk persoon tegen je zegt.

Stefan Bakker Nicols
“Hmm, wat voor touren zou je hier kunnen doen?” vroeg hij zich hardop af terwijl hij verder ging met eten. Hij keek op. “Ja, natuurlijk. Alyssa heeft altijd Kyra en Nina nog. Daar kan ze toch zeker mee rondhangen? Ze is oud genoeg, vind je niet?” vroeg hij aan zijn man. Daar hadden ze het met Alyssa ook gewoon over gehad. En ze wist dat ze hen altijd kon bellen als er iets aan de hand was, dan zouden ze gelijk terug komen. Hij in ieder geval wel.

Kay Santegoeds
Kay glimlachte kort, toen hij hoorde wat Kyra zei. “Zo blijven denken, dan doe je het goed.” Zei hij tegen zijn dochter. Zolang ze allemaal maar dachten dat het drinken van hem fout was, was hij al tevreden. Hij gaf echt het slechte voorbeeld en had zelf dan ook nog eens het gevoel dat hij er niets aan kon doen Kay ging mee aan tafel zitten en knikte toen Isa vroeg of hij wat water wilde. “Dat weet ik Nate. Zoiets hoef je mij echt niet te vertellen hoor.”

Kylian Santegoeds
Kylian knikte. “Gewoon, wij met zijn tweetjes en verder helemaal niemand.” Zuchtte hij. Het bos was sowieso al een mooi bos. “Daar staat een bankje, zullen we gewoon eens even gaan zitten?” vroeg hij. (inspiloos hier….)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Summernight
Admin
avatar

Aantal berichten : 446
Registratiedatum : 06-08-10
Leeftijd : 25

BerichtOnderwerp: Re: Korenhof 4 life   ma sep 08, 2014 6:30 pm

Noa Schilders

Noa knikte. "Komt goed? Wil je er iets in?" Ze zette het koffiezetapparaat alvast aan en schonk voor zichzelf een glas sinaasappelsap in. Zodra Joels koffie klaar was ging ze bij hem aan de keukentafel zitten en at zwijgzaam het ontbijt. Er hing een gespannen sfeer. De ouders hadden duidelijk ruzie gehad en Kay liep ook rond. Waar men toch aardig van zijn dronkenbui waren geschrokken.
"O mam? Pap is met Nigel en Nina naar de film." Ze hoopte dat ze nu niks verkeerd zei.


Elise Bakker

Elise leunde tegen het keukenblok aan met twee borden met brood in de handen.
Ze keek Nathan met een blik aan om het scheldwoord, maar het was al gezegd.
"Volgens mij moet iemand zijn mond spoelen." Ze wilde niet dat haar kinderen scheldwoorden leerde. Laat staan van hun! "Prima! Ik denk dat ik niet wil weten wat er is gebeurd. Maar ik had al z'n vermoeden dat dit niet goed ging. Ik hou me er maar wijselijk buiten." Ze gaf Nathan een kus en liep toen door naar de woonkamer om Sean en Roan hun brood te geven.


Off: Geen idee hoe oud Joel is. Ik zie hem ook nergens in de beginpost staan, oeps!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://summernight.actieforum.com
Roxy*Aantal berichten : 261
Registratiedatum : 27-04-13
Leeftijd : 28

BerichtOnderwerp: Re: Korenhof 4 life   wo sep 17, 2014 10:25 pm

Nathan McBrown

Nathan zag de onzekere glimlach van Roan en wist dat de jongen niet zo goed wist wat hij moest doen. "Ja ik zal me inhouden met de kinderen erbij," zei hij met Elise. Het was niet zijn bedoeling om het met de kinderen erbij te zeggen. Alleen hij had ze veel te laat opgemerkt en daarom was het er uit gefloept. "Ja het ging inderdaad niet helemaal goed," zei hij mompelend tegen zijn vrouw en voelde de kus. Hij glimlachte en keek toen naar Kim. "Kom op, we gaan lekker ontbijt." Zei hij tegen zijn zus. Op dat moment zei Noa iets wat misschien niet zo handig was op dit moment. Hij zuchtte eventjes en wist niet hoe Kim hierop zou reageren, hij keek een beetje behoedzaam naar zijn kleine zus.

Brendon Nicols

Brendon keek naar Stefan en glimlachte, zijn ontbijt had hij nu achter zijn kiezen en hij strekte zich uit in bed. Hij voelde nog een kleine pijnscheut in zijn zij en hield gelijk op met strekken. "Ik denk dat ze wel een tour door de het plaatsje hebben. Er is hier vast wel veel te zien," zei hij met een glimlach tegen zijn man. Het maakte hem niet uit wat voor een tour het was, als hij maar bij Stefan was. Dan was het helemaal goed. "Ja ze is oud genoeg," zei hij met een glimlach. Stefan was wel heel erg veranderd sinds ze ruzie hadden gehad. Hij was iets losser met Alyssa en dat was goed.

Isabella Nicols Santegoeds

Isabella glimlachte naar haar dochter en haalde een hand door haar haar, het was voor haar heel moeilijk om Kay weer zo te zien. Hij had ook vreselijke dingen gezegd, dingen waarvan ze dacht dat Kylian ze misschien gehoord had. "Oke papa, ik zou zo blijven denken." Zei Kyra zachtjes. Alleen dat konden ze niet van kinderen vragen, iedereen werd wel een keertje dronken. Tenminste de meeste tieners wel. Ze pakte een glas en schonk daar water in en ze liep naar de tafel en ging naast Kay zitten en zette het glas voor hem neer. "Alsjeblieft, voortaan alsjeblieft niet meer in een kroeg gaan zitten als er iets is," zei ze zachtjes, zodat alleen Kay haar zou kunnen horen.

Esmé Harrods

Het was inderdaad fijn om even met zijn tweetjes te zijn. Het voelde goed en ze vond het fijn dat ze de vader van haar vriendje even niet onder ogen hoefde te komen. Ze had het niet fijn gevonden hoe hij was, terwijl hij dronken was. "Ja zo vind ik het het fijnst," zei ze met een glimlach tegen haar vriend. Ze keek naar het bankje waar ze langs kwamen. "Ja laten we even gaan zitten," zei ze met een glimlach tegen haar vriend. Ze liep naar het bankje toe en ging daarop zitten. "Wat zullen we dadelijk gaan doen, weer gaan zwemmen? Of misschien een filmpje kijken?" Ze glimlachte naar Kylian, het maakte haar helemaal niks uit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Summernight
Admin
avatar

Aantal berichten : 446
Registratiedatum : 06-08-10
Leeftijd : 25

BerichtOnderwerp: Re: Korenhof 4 life   di jan 27, 2015 9:38 pm

Off: Skip

Elise

Elise was in de keuken bezig met de vaatwasser uit te ruimen. Ze zal straks de zoontjes bij een roepen om het plan te bespreken wat zij en Nathan hadden bedacht. Ze zouden vandaag met de jongens gaan karten of lasergamen afhankelijk van wat ze kozen. Ze was benieuwd wat ze er van gingen vinden. Hopelijk vonden ze het een geweldig idee en zouden ze er volop van genieten. "Sean, Roan! Kom is naar de keuken!"


Noa

Noa liep de trap af naar beneden. Nu de vader met Nigel naar de kinderboerderij was wilde ze de gelegenheid nemen om met de moeder te praten. Er was iets mis en goed ook. De ouders ontliepen elkaar zins ze de vakantie. Ze haalde een hand door de haar. "Mam?", begon ze voorzichtig. "Hebben jij en pap ruzie?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://summernight.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Korenhof 4 life   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Korenhof 4 life
Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Summernight :: Rollenspellen :: Korenhof-
Ga naar: