Summernight

Summernight
 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 3th generation! (grijs, grijzer, grijst)

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5
AuteurBericht
Summernight
Admin
avatar

Aantal berichten : 445
Registratiedatum : 06-08-10
Leeftijd : 25

BerichtOnderwerp: Re: 3th generation! (grijs, grijzer, grijst)    wo apr 18, 2018 11:28 am

Elliott Smit

Elliott luisterde stomverbaasd naar Sammy die vertelde dat die nooit eerder in de Efteling was geweest en tot zijn verbazing niet loog. Voor hem was het zijn favoriete park en bleef die vannacht het liefst in het hotel slapen om morgen weer te gaan. "Ja, de Baron was zeker vet. Het is de nieuwste achtbaan dus ik was er ook nog niet in geweest. Symbolica is het nieuwste attractie maar daar was het zo druk dat we er niet in zijn geweest. Vond ik wel een beetje jammer maar pech gehad." Eliott gaf Allison een highfive die instemde om samen met hem in water te gaan. "Wij gaan sowieso winnen en laten vuur een poepie ruiken."

Lily de Ruyter

Lily keek beledigd achterom. "Waag het niet jij etter of ik haal je neer met mijn krukken en dan hebben we straks beide een gekneusde voet.", sprak ze dreigend naar Jamie. Ze keek de vriend na die uit de rij weg liep. Wat was die nou weer van plan?!? Maar wat Jamie deed was juist precies wat ze wilde. Hij had een hotdog voor der gehaald. Ze dankte hem van harte. "Oh maar had die dat niet tegen je gezegd? het was juist mijn bedoeling om straks over je heen te kotsen Jamie." Ze proestte het uit. Ze at rustig verder terwijl ze nadacht of ze in water of vuur wilde. "Maakt mij niet uit maar ik wil wel naast Madelief zitten. Die waren we net een beetje vergeten en toen voelde ik me schuldig."

Noa de Ruyter - Schilders

Noa zat heerlijk in het zonnetje op een terrasje bij de andere ouders. Ze was met Esmee en Killian in gesprek geraakt over hun toekomstige drieling. Maar eerst beantwoorde ze de vraag of ze ook wat te drinken wilde. "Een colaatje graag. Dank je." Ze dacht even na over de vraag die Killian terug stelde. "Multitaksen! Dat is het tover woord. Jullie hebben voordeel dat de andere kinderen zelfstandig genoeg zijn en mee kunnen helpen in het huishouden,met de baby's, dat scheelt echt. Kolven was echt een uitkomst om ze toch borstvoeding te geven want twee baby's tegelijkertijd is niet te doen en dan kan je gewoon tegelijkertijd voeden. Doe dingen als ze slapen maar weet dat je zelf amper gaat slapen de komende tijden. En vind steun in elkaar. Joel was echt mijn reddende engel."

Robin Hood

Robin schudde zijn hoofd. Hij knuffelde Roan even. "Maak je nou maar niet druk. Ik ga echt niet vreemd. Ik heb mijn droomprins en soulmate al gevonden. Ik ben een gezin met je gestart, dat zou ik anders toch nooit doen. En anders moeten we het maar eens bevestigen met een ring." Het laatste was deels als grap bedoeld maar ook als stille hint. Hij wilde maar al te graag met Roan het huwelijksbootje in stappen. Maar hij dacht nog na over hoe die Roan het beste kon vragen. Het moest wel iets speciaals worden. Ook Robin was het huilende jongetje op gevallen maar hij schonk er juist geen aandacht aan. "Oe, zullen alle zeven dwergjes ook thuis zijn?"
Robin dacht na. "Het zou moeten lukken. Kunnen we niet aan de andere kant gewoon omhoog rijden? Of we nemen de spullen mee naar boven, laten de buggy staan en halen die straks weer op. Dan nemen we Kyun beide aan een hand mee naar boven."

_________________
Wees Dapper & Sterk!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://summernight.actieforum.com
femmie

avatar

Aantal berichten : 391
Registratiedatum : 27-04-13

BerichtOnderwerp: Re: 3th generation! (grijs, grijzer, grijst)    wo dec 05, 2018 12:26 am

Ilse Santegoed (15)
Ilse zat achterin de bus met haar vriendinnen. Het was niet meer goed gekomen tussen Jamie en Sira. Nadat ze eindelijk gepraat hadden, was dat uitgelopen op een knallende ruzie en nu leken Sira en Jamie elkaar te haten. Dat gebruikte Ilse natuurlijk mooi om Sira nog meer op te stoken. Niet alleen tegen Jamie, maar ook tegen de tweeling. Niet tegen Madelief natuurlijk, die mocht ze wel. Ze had ontzettend veel zin gehad in Parijs. De stad van de liefde. Ook al had ze zelf nog niemand. Dat kwam nog wel. Er was wel een jongen waar ze een oogje op had. Maar die moest ze van haar lieve nichtje met haar net geheelde poot stelen. De jongen was niet mee op reis, maar dat zou nog wel komen.

Sammy McBrown (25)
Sammy vond het helemaal geweldig dat zijn zus hem had gevraagd om als begeleider mee te gaan. Natuurlijk kon ze zelf niet, aangezien ze Dex en Jens nog thuis had zitten en Joël altijd veel moest werken. Je kon ook niet anders verwachten van de hoofdcommissaris. In de bus had hij bij zijn oud docenten gezeten en veel met ze gekletst. Dat was in het begin nog een beetje onwennig geweest. Het waren wel zijn oud docenten! Ze waren wel zo lief geweest om te vragen hoe het met zijn ome Stef ging, aangezien die nu met pensioen was. “We zijn er!” riep hij vrolijk door de dubbeldekker bus heen. Als een van de eerste stapte hij uit en keek naar de boerderij, terwijl hij zijn benen alle tijd gaf om eens goed te strekken. Afwachtend keek hij naar de begeleidende docent. Hij was dan wel als begeleider mee, maar hij moest ook gewoon doen wat hem gevraagd werd. Zo wist hij dat hij met een van de andere begeleidende ouders (ook al was hij zelf geen ouder) de eerste maaltijd zou bereiden zodat de docenten hun ding konden doen met de leerlingen en het programma konden doorspreken. De vrouw die blijkbaar al eerder deze reis had meegeholpen, wees hem de weg naar hun kamer, zodat ze hun tassen neer konden gooien en vervolgens hun weg naar de keuken konden vervolgen.

Lucy de Ruyter(16)
De reis vond Lucy geweldig. Naar Parijs, de stad van de mode! Maar moesten ze dan serieus in een of ander stom kamp gaan zitten? Er waren genoeg hotels in de stad! Dat had ze op school ook al meerdere keren met haar docenten een discussie over gehad. Ze had zelfs bij haar ouders gezeurd of zij niet iets konden regelen! Maar nee hoor, die vonden het wel eens goed voor haar als ze met haar klasgenoten mee deed. Toen ze uit de bus stapte keek ze dan ook vol afschuw naar het lelijke, oude gebouw. Ze zuchtte geërgerd. “Wat afschuwelijk. Hier moeten we met zijn allen slapen?” mopperde ze. Hier waren haar nagels en haar mooie kleren niet tegen bestand.

Jamie Nieuwkerk (18)
Jamie was na Lucy uitgestapt. Het grootste gedeelte van de reis had hij liggen slapen. Hij sliep makkelijk in een bus. Zelfs tijdens de tussenstops was hij niet wakker geworden. Zijn buik rommelde dan ook. Hij zag Sammy en een van de andere begeleiders naar binnen vertrekken. “Misschien gaan ze wel eten maken, ik heb honger.” Zei hij, waarna hij over zijn rammelende buik wreef. Hij hoorde wat Lucy zei en grijnsde eventjes. Hij keek naar Lily. “Wij gaat het wel naar ons zin hebben, toch Lils?” vroeg hij lachend. De docent begon zijn praatje over wat hun programma ongeveer was en dat ze hen nu het huis zouden laten zien. Yaay! Rondleiding! Dan kon hij vast wel sluipweggetjes vinden om van de jongensslaapzaal naar die van de meiden te vertrekken. Hij wist zeker dat ze apart gehouden zouden worden. Mooi niet!

Stefan Bakker Nicols (65)
Stefan zat in zijn rolstoel rustig wat fruit te snijden voor de fruitsalade. Het was een drukte bij Kyra en Ryan thuis, aangezien iedereen van de familie aanwezig was. Behalve Nigel, Sammy en natuurlijk de kinderen die naar Parijs toe waren. Hij dacht terug aan een BBQ van jaren terug die helemaal fout was gelopen. Niet alleen was Kyra lastig gevallen door paparazzi, maar ook had Will het leuk gevonden om ineens op te komen dagen en alles weer te verzieken. Dat was al zo’n 16 jaar terug geweest. Hij glimlachte eventjes. Dit keer kon er niets fout gaan. Will leefde niet meer en voor zover hij wist woonde de tweeling in een land heel ver van hier. Hij keek rond en zocht naar zijn man, Alyssa en Jake om te zien waar zij precies mee bezig waren. Natuurlijk zocht hij ook naar Ronald. De jongen was dan niet zijn zoon en hoewel hij af en toe alsnog een klein beetje jaloers was dat Brendon wel een biologische zoon had en hij niet, had hij de jongen geaccepteerd.


Roan McBrown (35)
Roan hielp niet mee met het klaarmaken van de BBQ. In plaats daarvan zat hij met zijn lieve dochtertje en de twee ukkies van Sean in het gras te spelen. Kyun was dan misschien wel de oudste van de drie, maar ze praatte het minst. Ze was ook nog maar een week of vijf in Nederland en hoewel ze alweer een stuk losser en vrolijker was geworden, praatte ze nog steeds niet echt Nederlands. Af en toe kwamen er woordjes uit die half Nederlands en half Koreaans waren. Dat vond Roan alleen maar al te schattig om te horen. Hij lag op zijn buik tegenover Kieran en hield zijn handen voor zijn gezicht. “Kiekeboe!” riep hij, waarna niet alleen Kieran, maar ook Kyun het uitschaterde van het lachen.

Kay Santegoeds (62)
Vrolijk fluitend was Kay bezig om de BBQ aan te krijgen. Deze momenten vond hij het geweldigst. Met de hele familie samen. Oke, hij miste één van zijn kleinkinderen hier, maar die had haar eigen ding in Parijs. Parijs! Dat zou vast wel mooi zijn. Hopelijk vergat Sammy niet om één van hun te laten weten dat ze veilig waren aangekomen. Want Kay, ondanks dat hij ooit in zijn eentje naar Egypte was gereisd, maakte zich wel zorgen om de reis die Ilse aan het maken was. Niet alleen voor haar, want hij wist goed dat ze het af en toe best moeilijk had en ook moeilijk deed tegen haar vrienden en klasgenoten. Hij wreef een keer door zijn glanzende grijze haren heen, waarna hij naar Isa liep om een kus op haar wang te drukken.

Kylian Santegoeds (41)
Kylian zorgde ervoor dat zijn hoogzwangere vrouw rustig op een stoel ging zitten. Hij drukte een kus op haar lippen. Het duurde niet heel lang meer. Sowieso had de dokter gezegd dat het met een drieling nooit negen maanden zou duren voordat ze geboren werden. Aangezien ze in de Efteling al zeven maanden zwanger was geweest, begon Kylian nu toch wel zenuwachtig te worden. Voor de zekerheid had hij dan ook een tas in de auto liggen met spullen die ze eventueel nodig had. Daarnaast had hij ook nog eens de kortste route naar het ziekenhuis opgezocht, zodat hij zeker wist dat het allemaal goed zou gaan, mocht het hier zo ver zijn. Natuurlijk had hij dat Esmé niet laten weten. Hij wilde die zorgen niet op haar overbrengen, ook al zou ze het toch vast wel in de gaten hebben. “Jij blijft lekker rustig zitten en laat anderen voor je lopen, goed? Als je iets nodig hebt, dan moet je het zeggen.” Zei hij tegen zijn vrouw en drukte voorzichtig een kus op haar wang. Hij zou zo wel kijken of hij zijn oude, grijze pa ergens mee kon helpen. Hij keek naar Ronald die net op dat moment naar zijn ome Stef toe liep om te kijken of hij hem ergens kon helpen. Nadat hij en Ronald de problemen achter zich hadden kunnen laten, hadden ze een best wel goede band gekregen. Dat was wel iets wat hem nog altijd bleef verbazen.

Ryan Larosse (41)
Ryan kon zijn geluk niet op. Hij was weliswaar ontzettend geschrokken toen Kyra het goede nieuws had verteld en helemaal wit weg getrokken, maar dat nam niet weg dat hij ontzettend trots was om nog een keer vader te worden. Natuurlijk waren de zorgen en de stress in één klap helemaal terug gekomen. Al helemaal het moment dat ze het aan Allison hadden moeten vertellen had hij spannend gevonden. Want wie weet wilde ze wel helemaal geen broertje of zusje erbij. Maar niets was minder waar. Hij ging dan ook met een gezicht waar de glimlach niet vanaf te slaan was om Kyra heen hangen en drukte een kus in haar hals. “Ik hou van je.” Fluisterde hij zachtjes in haar oor.

Joel de Ruyter (41)
Joël keek om zich heen om te zien waar iedereen mee bezig was. Het was ook zo druk! De familie werd steeds groter. En dan was de drieling van Esmé er nog niet eens. En een hoop van hun kids waren er niet! Drie van zijn eigen kinderen zelfs niet. Alleen Jens. Lucy en Lily waren naar Parijs en Dex had nog steeds huisarrest. Hij had geen computer meer als hij thuis was. Alleen onder toezicht mocht hij hem nog voor school gebruiken. Hij wist niet meer wat hij met het 12 jarige jochie aan moest. Hij keek even naar Robin. Het had bij Roan geholpen om hem naar de therapeut te sturen, dus wie weet hielp het met Dex ook wel? Als de jongen nou eens gewoon met hem wilde praten en hem wilde zeggen wat hem dwars zat en wat er zich bij hem afspeelde. Het gedrag van Dex was precies één van de redenen waarom hij eigenlijk helemaal geen vader had willen worden. Want wat moest hij hier nu mee? “Jens! Doe eens rustig.” Zei hij tegen zijn zoon, die hem uit zijn gedachtengang onderbrak. “Jens, ik ben bezig hier. Ik heb geen tijd voor je waanideeën.” Zei hij.

Jens de Ruyter(12)
Jens trok aan de mouw van zijn vader, maar keek boos toen zijn vader hem opnieuw weg stuurde. Voor zeker een week tijd had hij met zijn vader proberen te praten. Jens was goed met computers en had gemerkt dat hij makkelijk het systeem van het politiebureau kon kraken. Hij was twaalf en dat lukte hem al! Mompelend liep hij naar zijn moeder. “Mam, pap wil niet luisteren. Ik heb hem al zo vaak geprobeerd te waarschuwen, wat moet ik nu doen?” vroeg hij aan zijn moeder. “Mam?” Hij wist zeker dat zijn moeder hem had gezien en gehoord. Maar naar zijn gevoel werd hij gewoon glashard genegeerd. Alweer! Waarom deden volwassenen altijd zo gemeen tegen hem? “Mam!” Nog steeds geen reactie. Hij draaide zich om en ging maar met een zucht op de schommel zitten, terwijl hij er zijn mobieltje bij pakte om Facebook door te scrollen. Zijn broertje was gemeen, zijn zussen waren weg en zijn ouders leken ook genoeg van hem te hebben. Het was niet makkelijk om een twaalf jarige puber te zijn die zich slimmer voelde als de rest maar blijkbaar niet zo slim overkwam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Summernight
Admin
avatar

Aantal berichten : 445
Registratiedatum : 06-08-10
Leeftijd : 25

BerichtOnderwerp: Re: 3th generation! (grijs, grijzer, grijst)    wo dec 05, 2018 11:49 am

Ronald de Koning

Ook al woonde Ronald buiten Korenhof en was hij hier niet vaak te vinden door zijn drukke leven, nam die maar al te graag de tijd en de uitnodiging aan om mee te bbqen. Zo kon die bijpraten met zijn vader en de rest van de familie. Na zijn laatste bezoek was het er immers niet meer van gekomen om ze op te zoeken of met Alyssa en haar gezin af te spreken. Hij vond het dan ook jammer dat zijn neefje Elliott er niet bij kon zijn. Maar die zou zich vast prima vermaken op kamp. Ronald zocht zijn vader maar kon hem niet vinden en had hem ook niet gezien bij binnenkomst. Hij wilde hem namelijk graag voorstellen aan zijn vriendin, Eline. Hij besloot het maar aan Stefan te gaan vragen en misschien kon die de man meteen helpen met zijn klusje. "Dag Stefan. Alles goed? Kunnen we helpen?" Hij wachtte het antwoord af.
"Heeft u Pa eigenlijk gezien? Ik kan hem nergens vinden en ik zou hem graag aan Eline willen voorstellen." Hij keek even in de rondte en zwaaide naar Esme en Kylian. Hij zou ze zo wel gedag gaan zeggen. Hij of beter gezegd Eline had immers een cadeautje voor hun drieling gekocht, die niet lang meer op zich zouden laten wachten.

Nina Schilders

Nina stond bij te praten met de oudere zus. Over werk, de neefjes en nichtjes, koetjes en kalfjes, haar relatie met Kane. Haar man inmiddels wie er helaas vanwege het werk niet bij kon zijn. Iemand moest immers op de dieren passen. Kane en Nina hebben samen, naast dat Nina nog altijd werkzaam is in het asiel en nou samenwerkt met Sammy, een kattenopvang. Hier vangen ze jonge kittens op zonder moeder of wie extra zorg nodig hebben. Kinderen hadden ze samen nooit gekregen, dat geluk was hun helaas niet gegund. Maar achteraf gezien vinden ze dat ook niet erg. Ze hebben een druk gelukkig leven en genoeg familie waar ze vast wel vaak genoeg mocht komen oppassen.

Noa de Ruyter - Schilders

Noa was net in gesprek met haar zusje toen Jens er tussen kwam. Alweer! Ze probeerde hem in eerste instantie te negeren. Ze had namelijk al zo een vermoeden waar het over ging en waar haar zoontje ook maar niet over ophield. Thuis had ze er nog een zitten met huisadres al zins hun bezoek aan de Efteling en ze wist zich geen raad meer met de jongen. Ze had aan die twee haar handen meer vol dan aan de meiden die nu op kamp waren met Sammy als begeleider. Net op het moment dat ze zich geïrriteerd om wilde draaien en wilde vragen wat Jens nu weer had, was de jongen al verdwenen. Ze excuseerde zich na Nina toe en liep naar Joel. "Loopt die nou nog steeds te zeiken over die computers op het bureau of weet ik waar het over gaat? Ik weet niet waar die het vandaan heeft gehaald maar hij blijft er maar over door zeuren. Volgens mij zit die te veel zelf achter ze computer, Joel."

Elise McBrown - Bakker

Elise en Nathan paste momenteel nog op Manu en Kieran. Sean was de sleutel van zijn oude huis, die hij tot voor kort nog met Michael deelde overhandigen aan de huisbaas en zou later aanschuiven op de BBQ.
Vlak na dat Sean en Michael op vakantie waren geweest was hun relatie op de kliffen gelopen. Of beter gezegd Michael was op de een of andere dag, zonder enige reden of uitleg verdwenen. Gelukkig had Sean vrij snel een andere woning gevonden want hun oude huis zou die niet alleen kunnen bekostigen. Het werd voor hem ook nog aanpoten met twee kleintjes maar Elise had er meteen op gestaan om zo veel mogelijk op haar kleinzoons te passen.
Elise had Manu een schone broek gegeven terwijl Roan met Kieran en haar kleindochter Kyun bleef spelen. Ze was heel dankbaar voor haar komst en zo blij voor de jongens. Ze gunde het hun gewoon en ze waren beide onwijs leuk als vader. Op haar weg terug naar de tuin kwam ze Robin tegen, die naar de wc was geweest en samen liepen ze naar het spelende drietal.
Ze zette Manu erbij op het gras. "Zo hebben je broertje ook weer." Kieran was inmiddels op Roan zijn rug geklommen. "Kieran, doe je zachtjes met Roan." "Jaa!"
Kyun was inmiddels bij Robin op schoot geklommen. Kijk! Dit waren de momenten die zij koesterde.

Lily de Ruyter

Lily sprong achter haar oom en Jamie de bus uit. Eindelijk! waren ze er. Ze had een houten kont van het zitten in de bus. En ze kon eindelijk weer alles doen nadat ze een gekneusde poot had opgelopen door de bloed eigen nichtje. De bitch! Als die trut het maar liet op het kamp te verpesten. Ze was nog niet uitgestapt of ze hoorde haar zusje al klagen.
"Bereid je er dan maar op voor dat we sowieso een nacht in een tent slapen om vervolgens gedropt te worden in de middle of nowhere." Ze haakte haar arm in die van Jamie. "Echt wel! Je komt vanavond toch wel even beurten want ik durf te wedden dat we perse apart worden gehouden. Alsof je op een kamer met veertig andere bedenkt te gaan flikflooien. Het is geen tempation island. En lieve lieve Jamie als je nou eens gewoon gezellig deed in de bus in plaats van te liggen maffen dan had tante Lily voor jou chips gehad maar ja pech gehad nu is alles op. Nu moet je maar op zoek gaan naar hert ofzo wat je af kan schieten."
Al druk pratend sleurde ze Jamie mee naar de ingang. Ze was zo in gedachten verzonken dat ze bijna tegen Storm op liep. AKWARD! Waarom moest hij ook perse mee op kamp? Haar coach, haar crush. Straks was ze meer met hem in de hoofd bezig dan met het kamp.


Elliott Smit

Elliott had zich in een hoekje van de bus genesteld en zich tijdens de reis vermaakt met zijn DS. Zo lang niemand hem zag, kon niemand hem ook lastig vallen. Bijna vier dagen moest die het zien te overleven tussen de pestkoppen. Waarom?!? Hij was liever thuis gebleven.
Daarbij had Elliott al zins kleins af aan vreselijke last van heimwee. Hij had nog snel zijn geboorteknuf in zijn koffer kunnen stoppen. Het enige voordeel aan het kamp was, dat zijn nichtjes Lily en Lucy ook mee waren en Lily hem de laatste tijd iets meer bij hun groepje betrok. Al zou Elliott zich ook prima vermaken met zijn games en zijn nieuwe boek. Daar was die voorlopig wel zoet mee. Hij moest er helaas het beste er maar van maken.

_________________
Wees Dapper & Sterk!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://summernight.actieforum.com
Roxy*Aantal berichten : 260
Registratiedatum : 27-04-13
Leeftijd : 28

BerichtOnderwerp: Re: 3th generation! (grijs, grijzer, grijst)    do dec 06, 2018 12:05 am

Brendon Nicols

Brendon was bezig om voor zijn nichtje wat kip te snijden. Kyra en Ryan hoefde deze bbq niet helemaal alleen te verzorgen. Dat hoefde ook niet wel meer mensen waren aan het helpen om alles goed te krijgen. Hij zag Stefan in zijn rolstoel zitten en die was fruit aan het snijden. Met een glimlach keek hij naar zijn man die nu om zich heen aan het kijken was. Waarschijnlijk om te kijken waar iedereen mee bezig was en waar iedereen was. Zelf concentreerde hij zich weer op de kip, maar daar was hij bijna mee klaar. Hij sneed snel de laatste kip in stukjes, toen hij zag dat Ronald ten tonele. Hij waste zijn handen en liep daarna naar zijn man en Ronald toe. “Ik wist niet dat het zo makkelijk was om over mij heen te kijken,” zei hij met een grijns. “Hulp nodig?” Vroeg hij daarna aan Stefan.

Alyssa Smit – Nicols

Alyssa was blij dat ze met heel de familie was, want thuis was het maar stil zonder Elliot. Maar haar zoon moest zich wat meer onder de mensen mengen en dit schooltripje was perfect om dat te doen. Zij en Jason waren ondertussen bezig met nog een laatste poging om nog een keer zwanger te worden. Met Elliot hadden ze geluk gehad en ze hoopte eigenlijk dat ze weer geluk zouden hebben. Ze waren daarom ook wat later dan de rest. Ze hadden vandaag advies gekregen op hoe ze dat het beste aan konden pakken. Het duizelde haar een beetje en ze wilde er eigenlijk wel met haar vaders over praten. Elliot leek het in ieder geval wel leuk te vinden. Vrolijk liep ze op haar vaders en Ronald af. “Hoi,” begroette ze hen. Ze vond het in ieder geval fijn om weer bij heel de familie te zijn.

Nathan McBrown

Nathan dacht terug aan de laatste barbecue die ze gehad hadden. Toen was Will langs gekomen, maar die leefde nu niet meer. Die kon het niet komen verpesten. Verder dacht hij dat er niet veel mensen waren die het konden verpesten. Nu echter was er een ander probleem. Micheal was niet meer terug gekomen bij Sean en die had nu twee kinderen om alleen voor te zorgen. Hij keek naar Elise die momenteel Manu terug kwam brengen en die zette hem bij Kieran, Kyun en Roan neer. Roan was in ieder geval gelukkig en daar was hij blij om. Hij keek er naar met een glimlach, maar verroerde zich niet, hij zat hier wel prima.

Isabella Santegoeds – Nicols

Isa keek toe hoe Kay met de barbecue bezig was en ze glimlachte lichtjes. Het was fijn dat Kyra en Ryan hun huis tot beschikking stelde om dit te kunnen doen. Ze keek even naar het huis, Kyra was nog steeds binnen met het eten bezig en ze had Ryan ook nog niet gezien. Één van hun kleinkinderen zat nu in Parijs, maar de rest was gewoon aanwezig. Ze hoopte maar dat Ilse het naar haar zin had. Even weg van deze drukte was misschien wel goed voor het meisje. Ze voelde een kus op haar wang en keek naar haar man. “Lukt het om hem aan te krijgen?” Vroeg ze met een glimlach aan hem. Daarna echter werd ze afgeleid door Kylian en Esmé die aan kwamen. De vrouw stond op het punt te bevallen en ze was verbaasd dat ze nog gekomen waren. “Ah, daar is Kylian,” zei ze met een glimlach tegen haar man. En haar zoon leek redelijk bezorgd te doen over zijn vrouw, waar hij natuurlijk alle recht tot had.

Esmé Santegoeds – Harrods

Esmé kwam samen met Kylian aan op de barbecue. Ze waren niet echt op tijd, maar het was moeilijk om je te verplaatsen met zo’n grote buik. Ze kon ook ieder moment bevallen en dat maakte Kylian in ieder geval erg zenuwachtig. Ze moest dan ook gaan zitten en zich niet bewegen. Ze glimlachte licht bij de kus op haar lippen en even later op haar wang. “Geen zorgen, ik blijf zitten. Het is toch moeilijk om mij te bewegen met deze buik.” Ze was alleen van plan om op te staan om naar het toilet te gaan. “Ga jij maar helpen, ik zal mij niet verroeren.” Zei ze met een grijns. De kinderen hadden zich ondertussen al onder de gasten vermengd.

Kyra Larosse – Santegoeds


Kyra voelde zich weer goed, de misselijkheid die ze had gevoeld in de Efteling was in ieder geval tijdelijk geweest. Ze had een paar dagen na de Efteling gelijk getest of haar vermoeden klopte en dat was zo. Ze was zwanger. Ze had het eigenlijk niet meer verwacht op deze leeftijd, maar ze was er niet minder blij om. Ze hadden Allison laat gekregen, omdat ze het niet aangekund hadden om nog een te beginnen, toen ze hun eerste kindje verloren hadden. Maar nu voelde het goed en ze was er weer klaar voor om moeder te worden. Ryan was wel geschrokken, toen ze het hem had verteld. Ze had hem wit zien worden, maar nu wist ze dat hij er blij mee was. Ook Allison scheen het heel leuk te vinden en daar was ze opgelucht over. Nu was ze bezig met het snijden van een tomaat in de keuken. Opeens voelde ze twee armen om zich heen en een kus in haar hals. Ze glimlachte lichtjes bij de woorden van haar man. “Ik houd ook van jou,” zei ze met een glimlach tegen hem. Ze drukte een kleine kus op zijn lippen. “Is het mijn vader ondertussen gelukt om de barbecue aan te krijgen?” Vroeg ze daarna aan hem. Er moest nog redelijk veel gebeuren, gelukkig hielp iedereen van de familie wel een beetje mee.

Allison Larosse

Allison was heel enthousiast over het feit dat ze een broertje of zusje kreeg. Ze had het altijd al wel stiekem een beetje gehoopt. De meeste vriendinnetjes bij haar op school hadden ook wel een broertje of zusje en daar was ze wel jaloers op geweest. Maar nu hoefde dat niet meer, want nu kreeg zij er ook heen. “Opa,” riep ze enthousiast en ze vloog Kay om de benen heen. Ze vond het altijd leuk als haar opa en oma op bezoek kwamen. “Weet je al dat ik een broertje of zusje krijg,” zei ze vrolijk zonder er erg in te hebben dat haar ouders dat misschien zelf wilde vertellen.

Jake Simons

Jake was met Yasmin aanwezig op de barbecue, maar voelde zich moe. Hij moest alleen voor Yasmin zorgen en het brak hem langzaam op. Zijn dochter sliep de laatste tijd helemaal niet goed en daarom hield ze hem ook wakker. Voor haar was dat natuurlijk niet erg, zij kon na school nog wel even slapen. Hij echter moest heel de dag werken en daardoor was hij nu kapot. Hij wist dat hij beter mee kon gaan helpen met het opzetten van deze barbecue, maar hij kon de energie er niet voor op brengen en dus bleef hij in een stoel zitten, terwijl Yasmin vrolijk naast hem zat te kleuren.

Madelief Zevenberg

Madelief was enthousiast over dat ze nu in Parijs was. Ze had hier altijd al een keer heen gewild. Al zaten ze natuurlijk niet echt in Parijs, het was meer ergens net buiten Parijs. Met een glimlach stapte ze dan ook uit de bus. Ze hoorde Lucy klagen en grijnsde lichtjes. “Zie het als een avontuur, Luce. Het wordt vast leuk,” zei ze vrolijk. Zelf had ze er echt onwijs veel zin in en hoorde daarna wat Lily zei en grijnsde. “In een tent slapen is leuk en ik vind een dropping ook wel vet. Vooral in een land waar je de weg echt niet kent.” Dan voelde het meer als een avontuur. Nu gingen ze in ieder geval een rondleiding krijgen, nou ze was benieuwd. Zoveel zou er toch niet zijn in dat huis om een rondleiding te geven? Een woon/eetkamer en de slaapkamers dat was het toch zeker zo’n beetje?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
femmie

avatar

Aantal berichten : 391
Registratiedatum : 27-04-13

BerichtOnderwerp: Re: 3th generation! (grijs, grijzer, grijst)    do dec 06, 2018 11:51 pm

Stefan Bakker-Nichols
“Nou, die moet hier ergens- Oh, daar komt hij net aan.” Zei hij. Hij keek naar de nog onbekende vrouw die Ronald bij had, maar aangezien hij net had gezegd dat hij Eline had willen voorstellen, ging Stefan ervan uit dat dit Eline zou zijn. “Ik zie je altijd meteen staan hoor. Zelfs al zou het zwart zien van de mensen.” Slijmde hij bij zijn man. “Nou, die ananas gaat me niet lukken om te snijden. En de meloen moet ook nog.” Zei hij. De druiven had hij al klaar, dat was een eitje geweest voor een oude man als die Stefan geworden was. De aardbeien hoefde hij alleen de groene eindjes af te halen. Niet veel later verscheen Alyssa ook, samen met Jason. Elliott zou alleen niet komen, die was mee op kamp. “Heey.” Begroette hij zijn dochter vrolijk. Alleen Jake, Yasmin en Elliot en ze waren wee helemaal compleet. Toen Stefan nog eens rond keek, zag hij een erg vermoeide Jake zitten met Yasmin. “Waarom maken we niet even die fruitsalade met zijn allen af, dan kunnen we daarna gezellig bijkletsen met de hele familie.” Zei hij. “Nou ja, Elliott is in Parijs, maar met de rest die er is.” Verbeterde hij zichzelf.

Joël de Ruyter
Joël zuchtte toen hij zag dat Jens het bij Noa nog eens probeerde, maar die hem gewoon negeerde. Hij glimlachte dan ook even kort naar Noa toen ze even later naar hem toe kwam gelopen. “Ja, nog steeds. Hij is nog maar twaalf. Hij kan dat helemaal niet weten. Misschien moeten we maar een tijd op zijn computer zetten inderdaad. Dan leert hij het misschien wel af.” Zei hij tegen zijn vrouw. Zijn blik gleed opnieuw naar Robin. “En over Dex gesproken. Ik dacht eraan om hulp te vragen van Robin. Bij Roan hielp het om hem met iemand te laten praten. Misschien dat het Dex ook helpt.” Zei hij tegen zijn vrouw.

Roan McBrown
Roan lachte bij het zien hoe blij de twee kleintjes aan het spelen waren. Hij keek op toen zijn moeder eraan kwam en Manu weer bij hen op het gras zette. Hij voelde dat iemand op zijn rug klom en Roan schoot half overeind, zodat hij op zijn knieën zat. “Haaaaa!” Riep hij. “Ik heb iemand gevangen!” Met zijn armen ondersteunde hij de kleine Kieran op zijn rug. Hij stond op en draaide een paar rondjes. Niet voor heel lang, aangezien Roan al snel duizeliger werd dan Kieran had geweest. Hij kietelde het jochie dat voor hem lag. Het jochie lachte, terwijl Kyun klapte. “Zeg mam, Sean komt wel gewoon toch?” vroeg hij.

Lucy de Ruyter
“Hmpf, ik stuur Davy wel een app of hij me vandaag nog op kan komen halen! Verschrikkelijk dit.” Mopperde ze. Ze wilde helemaal hier niet zijn. Ze zou wel stiekem een hotel regelen ofzo. Dan kon ze daar lekker gaan zitten. Ze zuchtte toen de rest alleen maar blij was. “Een dropping kán inderdaad wel leuk zijn, Madelief. Maar niet midden in de wildernis die we niet kennen. Dalijk raken we verdwaald! En dan. Dan komen we helemaal niet meer terug!” zei ze geschrokken. Ze liep naar Elliott toe, die alleen druk met zijn spelletje bezig was. “Zeg Elliott, zullen wij vanavond met zijn tweeën ontsnappen en wegvluchten naar een hotel? Of naar huis, nog beter.” Stelde ze met een grijns voor aan de jongen. Misschien vond ze in hem eindelijk een bondgenoot, want iedereen leek het maar al te leuk te vinden dat ze in een vieze oude boerderij kwamen. De rondleiding was zo gedaan. Het was ook allemaal niet zo moeilijk onthouden en ze waren er toch maar een paar dagen meer. Ze werden naar de eetruimte gedeeld, maar mede gedeeld werd dat het niet heel lang meer zou duren voor het eten op tafel zou komen.

Jamie Nieuwkerk
“JA! Een nacht in de tent, leuk!” riep Jamie vrolijk. “Dan kan ik mooi iedereen bang maken met spookverhalen, spinnen en de tent wiebelen enzo. Al zou het me niet verbazen als jullie oom iets leuks bedacht heeft.” Zei hij lachend. Jamie haalde zijn wenkbrauw op. “Oh, jij denkt dat ik met niemand ga flikflooien? Misschien heb ik wel een leuk meisje in de bus zien zitten en ben ik nu al lang de sluiproutes aan het bekijken om naar haar toe te gaan.” Zei hij en wiebelde opnieuw met zijn wenkbrauwen. Niet dat hij voorlopig klaar was voor een nieuwe vriendin. Niet na wat Sira hem geflikt had. “Of misschien help ik iemand anders wel ontsnappen.” Fluisterde hij daarna zachtjes in haar oor, toen ze bijna tegen Storm op liep. “Zeg Lucy, Madelief, El, zullen wij vast aanlopen?” vroeg hij, met een hele duidelijke hint naar hen toe om Lily en Storm even alleen te laten.


Kay Santegoeds
Van een afstandje hield Kay ook meteen in de gaten hoe Iris, Ivar en Irwin met zijn drieën in de tuin aan het spelen waren. Hij glimlachte naar Isa, die reageerde op zijn kus. “Jep, ik heb hem net aan.” Zei hij. “Alleen nog even wachten tot hij warm is en dan zal ik er vast wat vlees op gooien, we zijn met zoveel mensen.” Op zo’n momenten zou hij het liefst een biertje willen pakken. Al had hij al ontzettend lang geen biertje meer gehad. Kay en bier was gewoon geen goede combinatie. Hij keek op toen Isa zei Kylian te zien. Kay draaide zich om en zag Kylian, nogal bezorgd, met Esmé kletsen. “Het zal niet lang meer duren. Als alles maar goed gaat.” Zei hij met een zucht. Ineens hing zijn kleindochter om zijn benen en hij glimlachte. “He Allison.” Zei hij met een glimlach. “Je krijgt een wat?” vroeg hij geschrokken. Hij keek Isa even aan. “Ik moet even-“ Kay maakte zijn zin niet af, maar liep naar binnen, op zoek naar zijn dochter. Al snel zag hij haar met Ryan samen staan. “He Kyra.” Zei hij, terwijl hij hoopte dat zijn gezicht niet al iets verraadde. “Allison vertelt net dat ze een broertje of een zusje krijgt.” Zei hij tegen haar en sloeg zijn armen over elkaar en keek haar aan, terwijl hij het glimlachje probeerde te verbergen.

Kylian Santegoeds
Kylian ging nerveus met een hand door zijn haren heen. Vier bevallingen hadden ze samen al meegemaakt, maar geen van de bevallingen maakte hem zo zenuwachtig als deze. Het waren er drie! Drie in één keer. “Weet je het zeker? Ik kan ook bij je blijven om ervoor te zorgen dat alles goed gaat. Ik kan Iris ook vragen om te helpen, of bij jou in de buurt te blijven als je dat fijn vind.” Zei hij, waarna hij even omkeek naar zijn spelende kinderen. Meteen merkte hij dat hij liever zijn spelende kinderen niet stopte, nu ze zo leuk met elkaar bezig waren. “Ik blijf gewoon een beetje bij je in de buurt.” Zei hij en glimlachte naar zijn vrouw.

Ryan LaRosse
Hij veegde een pluk haar uit Kyra’s gezicht. Heel even legde hij zijn hand op haar buik, niet dat er al echt iets te zien of te voelen was, maar toch. Ze zouden nog een kindje krijgen. “Dat zou ik zo even moeten kijken.” Beantwoorde hij haar vraag. Het ding was nog niet aan geweest toen hij naar binnen ging. “Is er nog iets wat ik voor je kan doen? Met spullen enzo bedoel ik dan.” Zei hij. Ineens kwam Kyra’s vader binnen gelopen. Ryan zelf stond met zijn mond vol tanden en keer Kyra even aan. Hij wist helemaal niet of ze het wel wilde vertellen. Maar aangezien Allison duidelijk het verraden had, wisten ze het nu toch. Of in ieder geval, Kay wist het en Isa dan vast en zeker ook wel.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Summernight
Admin
avatar

Aantal berichten : 445
Registratiedatum : 06-08-10
Leeftijd : 25

BerichtOnderwerp: Re: 3th generation! (grijs, grijzer, grijst)    za dec 08, 2018 6:03 pm

Dex de Ruyter

Serieus! Waren zijn ouders nou echt zo slim om hem alleen thuis te laten, terwijl die huisadres had en ze zelf naar een BBQ gingen? Alsof die braaf op zijn kamer zou blijven zitten en ging leren voor zijn toets van aankomende maandag. Dacht het dus niet! Hij wist wel wat beters nu die alleen thuis was. HOUSEPARTY! PROJECT X 2.0
Hij zou wat vrienden optrommelen en het beste feest geven van de afgelopen tijd.
Maar eerst drank en snacks scoren met zijn valse ID via thuisbezorgd.nl Het zou namelijk te veel opvallen als die opeens niet thuis was en zijn ouders belde om hem te controleren.
Vervolgens stuurde die wat appjes in de rondte om mensen op te trommelen en zette er expres bij dat ze zoveel mogelijk mensen mee moesten nemen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.
Echter stond Dex nog 1 taak te voltooien. Drugs regelen! Hij kon geen groot feest organiseren zonder pillen. Oh wat zou Dex nu graag die kop van zijn vader willen zien als die zag dat er een party aan de gang was bij hun thuis.

Elliott Smit

Elliott schrok op uit gedachten toen Lucy hem aansprak. Hij was nog verdiept in zijn spel.
Hij schrok zo van haar vraag dat het antwoord er stotterend en hagelend uit kwam.
"Ikk uhh.. ja maar... Hoe.... We komen hier toch nooit ongezien weg. Dat hebben ze meteen door. Straks worden we van school getrapt." Elliott beet op zijn lip terwijl die zijn DS opborg in zijn tas. "Ik zou hier maar al te graag weg gaan, ver weg van die pestkoppen want het enige positieve aan dit kamp is alleen dat jij en je zusje er ook zijn en we naar Disney gaan."
Ondertussen haalde Elliott zijn telefoon uit zijn zak. "Ik zal mijn ouders maar eens een berichtje sturen dat we veilig zijn aangekomen." Inmiddels waren ze in het huisje en hadden ze net een rondleiding van niks gekregen. Het huisje was zo klein dat er niet te verdwalen viel.
Ze zouden straks aan het diner gaan en dan mochten ze hun spullen gaan uitstallen op de slaapzalen. Wat het avondprogramma was, was nog een verrassing. Elliott hoopte echter dat die gewoon rustig kon gaan zitten lezen na het eten.

Lily de Ruyter

"Ach, zeikerd! Je bent nu nog erger dan Dex.", snauwde ze naar Lucy toe. Het was juist super gaaf om op kamp te zijn en te gaan kamperen en vervolgens gedropt te worden.
Ze sloeg de armen om Jamie en Madelief heen. " Kijk jullie snappen het tenminste. Al vrees ik wel dat we verdwalen als Sammy mee gaat als onze begeleider. Ik durf er geld op in te zetten.
Ook dat die een plannetje heeft bedacht als we in de tenten slapen. Kijk dus niet raar op als opeens je haringen uit je tent worden getrokken." Ze sloeg twee armen om Jamie zijn middel. "Ahh, schat ik weet toch dat je van me houdt." en drukte een kus op zijn wang. "En je mag ook gewoon vragen hoor of je vanavond bij mij mag slapen. Ik deel met alle liefde mijn slaapzak met jou." Ze rende snel achter de rest aan. "Heey! Wacht op mij!" Ze ging voor de andere lopen. "Vraagje! Als we wel gemixt mogen slapen in de tenten. Zullen we er dan met zijn alle één delen?"

Robin Hood

Robin keek met een grijns na Roan en Kieran, wie de kieteldood van zijn oom kreeg.
"Nee, nee, stop! Oma help!" Maar zijn schoonmoeder proestte het alleen maar uit. "Vraag oom Robin maar om hulp.", hoorde die Elise zeggen. Dat liet Robin zich geen twee keer zeggen.
"Kom Kyun, we krijgen papa." Samen met Kyun en Kieran begon die Roan te kietelen.
Na een tijdje stopte die en drukte een kus op Roan zijn lippen terwijl die tegen hem aanleunde.
"Laat je je kleine neefje een beetje met rust, plaaggeest." Hij keek even naar het drietal wat inmiddels elkaar min of meer hielp met een blokkentoren te bouwen. Al was het natuurlijk leuker om het om te stoten. Robin hoorde de vraag van Roan en vervolgens het antwoord van Elise.
Sean zou zo gauw mogelijk komen zodra die de sleutels had overgedragen.
Hij vond het spijtig voor Sean dat Michael hem had verlaten en alleen liet met twee kleintjes.
Gelukkig was de familie McBrown een fijne familie waar Sean op kon rekenen en hadden ze genoeg andere familie leden die vast ook voor hem klaar zouden staan. Opeens zag Robin
Kyun-mi in zijn ooghoeken weglopen. "Kyun, wat gaan we doen?" Waarop die heel schattig het antwoord: "Opa spele?", kreeg in half Nederlands/ half Koreaans. Robin stond op om samen met Kyun aan zijn schoonvader te vragen of die mee kwam spelen met zijn kleinkinderen.

Ronald de Koning

Net op het moment dat Ronald antwoord zou krijgen van Stefan waar zijn vader was gebleven kwam de man in kwestie aangelopen. "Hoi pap." Hij moest lachen om zijn vaders antwoord. "Haha, nee hoor. Ik had u gewoon zo gauw niet gezien toen we binnen kwamen. Alles goed met u beide?" Hij keek even opzij naar Eline voor die verder sprak. "Ik wilde u voorstellen aan Eline. Eline en ik daten nu al een tijdje. De laatste keer dat ik langs kwam, was onze relatie nog heel pril maar ze stond er vandaag op om mee te gaan en de familie te ontmoeten."
Vervolgens stelde Ronald Eline aan Stefan en Brandon voor. Hij groette zijn "zusje" die aan kwam gelopen samen met Jason. "Heey, wat leuk om jullie te zien. Alles goed?"
Ronald knikte op het besluit van Stefan. "Geen probleem. Zal ik de ananas voor u doen?"

Jason Smit - van den Bosch

Jason kon het nog steeds niet bevatten. Ze hadden echt de eerste stappen gezet om te kijken hoe ze het, het beste aan konden pakken om nog een laatste poging te doen om zwanger te raken. Hij hoopte zo dat het hun toch nog een keer gegund werd om ouders te worden, ook al wist die dat Elliott een wonder was geweest. Hij kon immers heel moeilijk kinderen verwekken.
Tot hun geluk nam Elliott het allemaal goed op, al wist die dat Elliott altijd van een broertje of zusje had gedroomd.. Het zou toch een hele verandering worden als het wel lukte maar ook zwaar als het niet zou lukken. Maar Elliott baalde alleen dat hij straks zou gaan studeren en dan minder zou kunnen helpen met het opvoeden van de baby. Die lieverd! Het was zo stil zonder hem in huis nu die op kamp was. Maar de jongen zou zich vast vermaken.
Hij pakte Alyssa de hand even vast voor ze de tuin inliepen van Kyra en Ryan.
"Als je het met je ouders over de afspraak wilt hebben, vind ik dat prima. We kunnen alle steun gebruiken tijdens dit proces. Maar geniet vooral van de bbq en de familie."
Samen liepen ze naar Alyssa's vader en zag dag daar ook Ronald zitten. "Hoi hoi."

Noa de Ruyter - Schilders

"Om gek van te worden." Noa haalde de schouders op. "Ik snap ook niet hoe die daar aan komt en hoe die dat kan weten. Waarschijnlijk zoekt die dat op op internet ofzo of ziet die dat op youtube. Hij zou zich er inderdaad niet mee bezig moeten houden." Noa dacht na over Joel zijn voorstel. "Dat is geen eens zo slecht idee. Of dat hij het alleen voorlopig mag gebruiken om zijn huiswerk te maken onder toezicht anders kan die nog van alles gaan opzoeken."
Ze sloeg een zucht. Alsof ze hun handen nog niet vol genoeg hadden aan Dex alleen.
Noa knikte. "Ik had er ook al over na zitten denken. Ik weet alleen niet of Dex zal praten met Robin. Robin is toch min of meer familie. We kunnen het op ze minst aan Robin vragen of die er voor open staat. Maar Dex moet echt gaan veranderen anders gaat het compleet mis met die jongen."


_________________
Wees Dapper & Sterk!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://summernight.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: 3th generation! (grijs, grijzer, grijst)    

Terug naar boven Ga naar beneden
 
3th generation! (grijs, grijzer, grijst)
Terug naar boven 
Pagina 5 van 5Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Summernight :: Rollenspellen :: Korenhof-
Ga naar: